Сьогодні життєдіяльність Вінниці забезпечується у звичному режимі, комунальники дбають про чистоту та вчасне вивезення сміття у місті. Також до осель вінничан стабільно подаються гаряча і холодна вода, світло та газ. Однак можливе призупинення однієї із послуг через виконання робіт з метою покращення якості функціонування мереж або ж ліквідації наслідків аварійних ситуацій на окремих ділянках.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Так, у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про продовження робіт на вул. Замостянській, 36. Як зазначається, на час ремонту призупинено гаряче водопостачання за наступними адресами: вул. Шмідта, 34, 36, 69, вул. М. Малишенка, 31, 33, 35, 40, пр. Коцюбинського, 31, 33.

Крім того, на підприємстві попередили про призупинення гарячого і холодного водопостачання на вулицях Польова, 17, Дачна, 7, 9, 9А, Академіка Заболотного, 31, І. Дзюби, 2, 4, К. Василенка, 4, 6, 6А, Л. Ратушної, 113А. Причина – заміна засувки на вул. Польова, 20. Орієнтовний час відновлення послуги – 13:00 год.

А працівники КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні лагодять водогони на вулицях І. Миколайчука, 6А, Замостянська, 4, 1-й пров. Київський, 60-62. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою повідомляють, що у зв’язку з плановим ремонтом обладнання на трансформаторних підстанціях можливі тимчасові відключення світла на вулицях Чумацька, Кооперативна, Тропініна, Кузнецова, Стеценка, 54-68, пров. Стеценка, Київська, 1-31, А. Первозванного, 28, 30, пр. Юності, 44-46.

Попередня публікаціяНа Вінниччині Помісну Українську церкву на Великдень прихистять католики
Наступна публікаціяБрав гроші: на Вінниччині заарештували командира роти ЗСУ за хабарі