Сьогодні відбувся випуск курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ у Вінниці, куди навчальний заклад переїхав через російське вторгнення. Дипломи отримали 278 випускників. Вони поповнили ряди Національної поліції України і незабаром виконуватимуть свої службові обов’язки в різних регіонах України.

Про це йдеться на сайті Вінницької облради.

Участь в урочистостях взяли керівники міста та області, заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк, начальник ГУ Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, батьки випускників.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Заступник голови Національної поліції України Геннадій Федорюк вручив дипломи з відзнакою кращим випускницям Харківського національного університету внутрішніх справ.

«Міністерство внутрішніх справ України щиро вітає з завершенням навчання та здобуттям професії правоохоронця. Ви крокували до своєї мрії —  здобути вищу освіту та стати професіоналами —  під час суворих випробувань для України. Сьогодні, у 413 день війни, ви поповнюєте лави офіцерів поліції та єднаєтеся з усіма поколіннями захисників України, —  сказав Геннадій Федорюк. — Розпочинається важливий шлях вашого самостійного життя, наповненого викликами, професійними успіхами та життєвими перемогами».

Начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко привітав випускників у великій родині поліцейських. Разом з мером Сергієм Моргуновим нагородили Подяками кращих студентів університету

Випускники попрощалися з Прапором Харківського національного університету внутрішніх справ та поклялися служити й захищати український народ.

За роки існування навчальний заклад підготував понад 50 000 українських правоохоронців. Підтверджуючи своєю службою девіз університету «Знання. Закон. Честь», випускники працюють в органах державної влади, посідають керівні посади в Міністерстві, Національній поліції України та її структурних підрозділах

Сьогодні випускники Харківського національного університету внутрішніх справ разом з іншими захисниками, в надзвичайно важких умовах, виборюють територіальну цілісність і єдність нашої держави, віддаючи своє життя у війні з російським агресором.

Попередня публікаціяУ Вінниці відкриють нову фабрику з переробки паперу
Наступна публікаціяВінницьких підприємців запрошують отримати грант в межах конкурсу «Роби своє». ВІДЕО