Психологи Вінницького міського центру соціальних служб розпочали безкоштовну роботу із сім’ями Захисників та Захисниць, які переживають складні емоційні стани. Сеанси проходять один раз на тиждень.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Для надання психологічної допомоги членам сімей військовослужбовців, які переживають складні емоційні стани, 11 квітня розпочала свою роботу група психологічної підтримки у м. Вінниці.

«Психологи міського центру соціальних служб вислухають життєві історії всіх учасників групи, нададуть практичні поради щодо відновлення ресурсу, стабілізації емоційного стану та підвищення батьківського потенціалу. Цього вівторка наші психологи провели першу зустріч. Всі дійшли висновку, що слухати та виговорюватися в колі однодумців – безпечно та потрібно»,– розповідає директорка міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Зустрічі відбуваються щовівторка з 11:00 до 13:30 за адресами:

  • просп. Космонавтів, 30, 3 поверх, 067-43-12-031,
  • вул. Брацлавська, 85, каб 402, 067-43-11-690.

Також у Вінниці працює неформальне об’єднання психологів (це фахівці Центру та волонтери), які надаюь індивідуальні консультації. Їхні контакти – за цим посиланням. Звертатися можуть і цивільні, і військові.

Попередня публікаціяВінницьких підприємців запрошують отримати грант в межах конкурсу «Роби своє». ВІДЕО
Наступна публікаціяА ви знаєте, що означають кольори української писанки?