Для кого цей день буде сприятливим для будь-яких, навіть найграндіозніших професійних та фінансових проєктів, а кому краще провести цей день у родинному колі й підтримати близьких добрим словом і ділом.

Астрологічний прогноз від meteoprolog. com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Зустріч зі старим другом підніме настрій. Сьогодні інвестиції в землю чи будь-яку нерухомість можуть стати для вас фатальними. По можливості уникайте ухвалення таких рішень. Ви зможете погасити всі непогашені борги. Якщо ви хочете досягти більшого успіху на робочому місці, спробуйте впровадити нові технології у свою роботу. Будьте в курсі останніх трюків та методів.

Телець

Постарайтеся вийти з офісу раніше, щоб трохи відпочити. Грошовий прибуток буде з одного джерела. Ви знайдете друзів, які вас підтримають, але будьте обережні у своїх словах. Ви повинні передати своє повідомлення коханій, оскільки завтра може бути дуже пізно. У спілкуванні з колегами буде потрібно такт. Екскурсії та подорожі принесуть задоволення і будуть дуже пізнавальні.

Близнюки

Сьогодні ви будете сповнені енергії. Що б ви не робили, ви можете зробити це вдвічі швидше, ніж зазвичай. Тим, хто зайняв гроші в будь-кого, можливо, доведеться погасити кредит за будь-яких обставин. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Романтична зустріч дуже захоплююча, але не триватиме довго. Це один із тих чудових днів, коли ви почуватиметеся добре на робочому місці.

Рак

Сьогодні у вас не дуже енергійний день, і ви дратуватиметеся по дрібницях. Якщо ви плануєте тусуватися з друзями, то витрачайте гроші обдумано, тому що ви, мабуть, постраждаєте від грошових втрат. Сварка з дружиною може призвести до психічної напруги. Сьогодні ви підберете нові проекти, які принесуть благополуччя всій родині. Не зв’язуйтесь з людьми, які можуть зашкодити вашій репутації.

Лев

Сьогодні за допомогою представника протилежної статі ви, ймовірно, отримаєте фінансову вигоду у бізнесі чи на роботі. Недбалість вашого супутника життя може зіпсувати стосунки. Минули щасливі спогади займатимуть вас. Ви не отримаєте хороших результатів в офісі сьогодні. Сьогодні вас може зрадити хтось із близьких, через що ви можете переживати протягом дня.

Діва

Ваш фінансовий стан сьогодні не видається сприятливим, тому вам буде важко накопичувати гроші. Зміна місця проживання буде дуже сприятливою. Це день, коли ви поїдете в романтичну подорож. Є ймовірність, що напруженість між вами та вашою коханою людиною загостриться, і в довгостроковій перспективі це може погано позначитися на ваших стосунках.

Терези

Подорож для деяких виявиться неспокійною та напруженою, але фінансово вигідною. День, повний щастя, коли партнер докладе зусиль, щоб подарувати радість. Кохання та романтика триматимуть вас у щасливому настрої. Ті, хто пов’язаний із мистецтвом та театром, знайдуть кілька нових можливостей проявити себе творчо. Хтось із вашого минулого, швидше за все, зв’яжеться з вами та зробить цей день незабутнім.

Скорпіон

Повноцінно відпочивайте, щоб ваша нервова система функціонувала. Якщо ви давно просили боржника повернути ваші гроші, а він ухилявся від цього, то сьогодні ваш щасливий день, оскільки він може повернути гроші несподівано. Хороший день, щоб приділити частину свого часу іншим. Ваш коханий сьогодні хотів би висловити свою думку, а не слухати вас. Це може вас засмутити.

Стрілець

Ваше его не дозволяє вам ділитися багатьма важливими речами з членами сім’ї, що є неправильним. Це тільки збільшить неприємності. Партнери будуть у захваті від ваших нових планів та починань. Хороший день, щоб відвідати адвоката, щоб отримати деякі юридичні консультації. В останні дні життя з вами було дуже важким, але сьогодні у вашому сімейному житті все налагодиться.

Козеріг

Навіть якщо кошти легко вислизають у вас з рук, ваші щасливі зірки будуть підтримувати потік фінансів. Не діліться своїми особистими справами з випадковими знайомими. Ваш хлопець чи дівчина можуть сьогодні продовжувати злитися через свої сімейні обставини. Намагайтеся заспокоїти їх розмовою. Лекції та семінари, які ви відвідаєте сьогодні, принесуть нові ідеї для зростання.

Водолій

Сьогодні ви почуватиметеся розслабленим. Ви дуже добре знаєте важливість грошей, тому гроші, які ви заощадите сьогодні, стануть у нагоді в майбутньому і допоможуть вийти з будь-якої великої проблеми. Мало хто може встояти перед людиною з такою щирою посмішкою, як ваша. Уникайте ставити спірні питання, якщо вам доведеться сьогодні піти на побачення. Ваша послідовна важка робота добре оплачуватиметься сьогодні.

Риби

Будьте оптимістом і дивіться на світлий бік. Ваші впевнені очікування відчиняють двері для реалізації ваших надій та бажань. Сьогодні ви можете ухвалити кілька важливих рішень для зміцнення свого бізнесу, в чому хтось із близьких може допомогти фінансово. Занепокоєння може викликати здоров’я когось із членів сім’ї. Сьогодні вам слід зосередитись на важливих питаннях.

Попередня публікаціяНе ховайте парасольку – знов дощі: погода у Вінниці на сьогодні, 10 квітня 
Наступна публікаціяУ Вінниці в центральному соборі ПЦУ паски святитимуть в суботу та неділю