«Новий Акрополь» Вінниця запрошує відвідати мультимедійну екскурсію «Primavera» або «Весна», що відбудеться уже цієї суботи, 25 березня о 16:00 за адресою вул. Соборна 75, 3 пов.

Про це повідомляють організатори екскурсії у Facebook.

«Primavera» або «Весна» – один з найбільш відомих шедеврів світового мистецтва.

Сандро Боттічеллі, автор полотна, проніс закоханість в античну культуру через все своє життя. Пристрасть до міфологічних сюжетів помітна на багатьох полотнах майстра і   «Primavera» є одним з найяскаравіших прикладів.

Під час екскурсії по картині ви дізнаєтеся про деякі символи і алегорії цього дивовижного полотна, який сюжет тамдія розгортається на картині та що означає Апельсиновий сад, три грації, Ерот із зав’язаними очима, Меркурій, що розганяє кадуцеєм хмари. Сама Венера зображена трьома фігурами.

А ще, вдивляючись у картину, ви спробуєте відчути її ритм та мелодію.

Проводить екскурс Юлія Каменщикова – дизайнерка та кураторка журналу «IdeaList», дизайнерка книжок видавництва «Новий Акрополь», розробник філософських квестів по місту. Любов до прекрасного виражає у дослідженнях та лекціях про мистецтво, співавторка проекту «Art-пригоди. Історія мистецтв дітям», організатор проєкту «Мурал Сковороді у Вінниці».

Попередня публікаціяУ Ладижинській громаді, яка найбільше в області постраждала від ракетних обстрілів, запустили інноваційну безпекову систему відеонагляду
Наступна публікація«Один день у VinSmart»: у Вінниці провели захід для дітей міста та переселенців