У Вінниці на локації Хабу «Місто змістів» влаштували майстер-клас для 30 вінничан, під час якого учасникам розповідали про особливості професії фотографа. Захід, організований «Інститутом розвитку міст», провели професійні фотографи – Максим Галінський  та Сергій Олійник.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Майстри ділилися секретами та власними спостереженнями щодо репортажної та сімейної фотозйомок, розповідали про особливості різної техніки та важливість освітлення, підготовку до фотографування та як працювати у несприятливих умовах. Учасниці й учасники заходу також мали можливість на практиці застосувати отримані знання.

Майстер-клас вдалося реалізувати завдяки підтримці інтеркультурного норвезького міста Ставангер.

«Міська рада міста Ставангер підтримала інтеркультурні міста України та сприяла реалізації різних наших заходів. Окрім Вінниці до мережі інтеркультурних міст України також входять Одеса, Павлоград, Суми, Луцьк та Мелітополь, який ще перебуває під тимчасовою окупацією. Ми дякуємо норвезькому місту, адже це можливість відчути, що нам допомагають», – розповіла експертка з питань міжнародної комунікації та проєктної діяльності «Інституту розвитку міст» й координаторка Програми «Інтеркультурні міста» у Вінниці Юлія Кашпрук.

Попередня публікаціяУ Вінниці ремонт водогону, що запланований на 23 березня, перенесли на інший день 
Наступна публікаціяДіти зможуть навчатись офлайн. На Вінниччині відкрили укриття у ще одній школі