У Вінниці триває оновлення транспортного парку. З метою заощадження електроенергії, було закуплено сучасні та комфортні польські тролейбуси. Проте, перед виходом на міські маршрути, вони мають пройти підготовчу стадію. Зокрема, необхідно їх обладнати бортовими системами.

Про це повідомила очільниця КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна виданню Моя Вінниця.

«Встановлюємо нашу автоматизовану систему обліку оплати проїзду, валідатори на придбані тролейбуси. Процес займає багато часу – потрібно провести внутрішні комунікації всередині, до кожного транспорту різний підхід», – розповіла Катерина Бабіна.

За її словами, спеціалісти прокладають кабельну мережу всередині поручнів, ніякі дроти не мають бути у відкритому доступі. Ця кропітка праця включає підведення кабелів у кабіну водія, під підшивкою. Встановлюють необхідне обладнання, інтернет.

Робота триває щоденно, вже більше двох місяців. За словами фахівців, приємно спостерігати за результатами своєї праці та розуміти, що вона дійсно приносить користь. Частина тролейбусів вже вийшла на маршрути та перевозить вінничан.

Тролейбуси, що надійшли до Вінниці на початку цього року вже майже всі облаштували, але фахівці не зупиняються: зараз на підприємстві готуються працювати із трамваями Tram 2000, що мають незабаром надійти з Цюріха.

Попередня публікаціяУ Вінниці відновили прокат електросамокатів
Наступна публікаціяНа Вінниччині відкрили Меморіальну дошку нацгвардійцю Семену Лящуку