Із потеплінням колектив МКП «Вінницязеленбуд» активізувався і продовжує працювати, аби незабаром зелені насадження міста знову розквітли і тішили вінничан та гостей міста.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Очільниця КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш розповіла, що нещодавно працівники комунального підприємства порозв’язували хвойні – туї та ялівець. Тепер почали обрізати ці молоді дерева на вулицях: Замостянська, Пирогова, Я. Гальчевського, Д. Нечая.

«Спектр робіт у наших працівників досить широкий. Зараз ми також розпушуємо ґрунт на квітниках, щоб швидше зацвіли цибулькові, продовжуємо вичісувати газони для смарагдового забарвлення та вносимо перші весняні мінеральні добрива»,– додає керівниця.

Також працівники «Вінницязеленбуду» підстригають кущі, з яких формуються живі огорожі. Крім того, обприскують гілля дерев, аби стимулювати нові листочки пробуджуватись після холодів.

«З кожним тижнем кількість робіт додається до нашого списку, адже температурний режим дозволяє впевнено рухатись вперед. Ми виконуємо всі етапи робіт не пропускаючи нічого, оскільки з часом приступити до наступних дій буде неможливо», — каже в.о директора КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 16 березня
Наступна публікація«Сходинками до Перемоги»: у Вінниці проведуть пісенний конкурс