Хтось сьогодні зможе зрушити гори з місця і реалізує усі задуми, а комусь доведеться впродовж дня залагоджувати конфлікти, або й зовсім відмовиться від ділових переговорів.

Астрологічний прогноз від meteoprog. com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

Не витрачайте час на будівництво повітряного замка. Краще бережіть свою енергію, щоб зробити щось значуще. Сьогодні ви можете стати свідком величезного прибутку у бізнесі. Ваша вперта поведінка може образити домашніх і навіть близьких друзів. Сьогодні ви заплануєте прогулянку зі своїм коханим, але через важливу роботу ви не зможете піти. Це може призвести до спекотної суперечки між вами та вашим коханим.

Телець

Занадто багато занепокоєння та стресу можуть викликати гіпертонію. Прихід грошей сьогодні може позбавити вас багатьох фінансових неприємностей. Сьогодні слід уникати вашої участі у чужих справах. Це сприятливий день, тому на вас чекають хороші можливості. Ви можете провести вільний час увечері у будинку когось із близьких. Але за цей час ви можете засмутитися через щось сказане ними і повернутися раніше, ніж очікувалося.

Близнюки

Ваша ввічлива поведінка буде гідно оцінена. Багато людей обсипатимуть вас словесними похвалами. У фінансовому плані ви залишитеся сильним. Завдяки сприятливому розташуванню планет сьогодні ви зіткнетеся з численними можливостями заробити гроші. Утримайтеся від будь-яких темних справ. Для вашого душевного спокою важливо, щоб ви не вдавалися до подібних дій.

Рак

Егоїстична поведінка друга чи знайомого порушить ваш душевний спокій. Ті, хто досі даремно витрачав гроші, зрозуміють, як важко заробляти та накопичувати гроші, оскільки виникне раптова потреба в умовах фінансового дефіциту. Чудовий день, щоб спланувати справи для своїх дітей. Будьте обережні та сміливі, особливо перед обличчям опозиції, яка може виникнути на робочому місці.

Лев

День відпочинку та веселощів. Подорож для деяких виявляється неспокійною та напруженою, але фінансово вигідною. Намагайтеся не говорити неправильні речі у невідповідний час. Будьте обережні, щоб не образити тих, кого ви любите. Сьогодні шанси зустріти когось, хто сподобається вашому серцю, будуть дуже великі. Ваша майстерність у професії буде перевірена. Вам потрібно зосередити свої зусилля, щоб отримати бажані результати.

Діва

Сьогодні один із ваших батьків може прочитати вам лекцію про важливість економії грошей. Вам потрібно дуже уважно слухати їх, інакше найближчим часом ви можете зіткнутися з проблемами. Це також гарний час для самовираження та роботи над проектами творчого характеру. Сьогодні будьте мудрі у спілкуванні з членами сім’ї, оскільки можуть виникнути непотрібні сварки та суперечки.

Терези

Направте свою енергію на проекти самовдосконалення, які зроблять вас кращими. Цілком ймовірно, що сьогодні ви отримаєте грошову вигоду з боку матері. Ви будете розчаровані, оскільки визнання та нагороди, на які ви очікували, будуть відкладені. Представники цього знаку зодіаку сьогодні мають багато часу для себе. Ваш партнер буде засмучений, якщо ви не приділятимете йому достатньо уваги.

Скорпіон

Якщо останнім часом ви відчували себе розчарованими, пам’ятайте, що правильні дії та думки сьогодні принесуть таке необхідне полегшення. Будь-які питання, пов’язані з грошима, можуть бути вирішені сьогодні, і ви можете отримати фінансову вигоду. Люди, з якими ви живете, не будуть дуже щасливі з вами, незалежно від того, що ви робите, щоб принести їм задоволення. Не виключені проблеми з колегами та товаришами по службі.

Стрілець

Компанія веселих родичів зменшить вашу напругу і дасть вам таке необхідне полегшення. Вам пощастило, що ви маєте таких родичів. За допомогою своїх братів і сестер сьогодні ви досягнете грошової вигоди. День обережних кроків, так що не представляйте свої ідеї, доки не переконайтеся, що вони не проваляться. Ваша гостра спостережливість допоможе залишатися попереду інших.

Козеріг

Ваш друг може попросити вас позичити велику суму сьогодні. Допомагаючи йому, ви можете завдати собі фінансових збитків. Проведіть кілька розслаблюючих моментів із членами сім’ї. Якщо ви розглядаєте можливість нового ділового партнерства, то важливо було б отримати всі факти, перш ніж брати на себе будь-які зобов’язання. Якщо ви довго чекали, коли у вашому житті станеться щось цікаве, сьогодні саме той день.

Водолій

Використовуйте свою енергію, щоб допомогти комусь у біді. Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Нехай сімейна напруга не відволікає вашої уваги. Не втрачайте момент, вдаючись до жалю до себе, але постарайтеся засвоїти життєві уроки. Сьогодні вам не вистачатиме справжнього кохання у вашому житті. Не хвилюйтеся, згодом все змінюється, як і ваше особисте життя. Підвищення зарплати може підняти вам настрій.

Риби

Діти прикрасять ваш вечір. Заплануйте хорошу вечерю, щоб попрощатися із нудним та неспокійним днем. Ви не розумієте важливості грошей у житті, але сьогодні ви усвідомите їхнє значення, оскільки вам будуть потрібні фінанси, але їх буде недостатньо. Деякі з вас отримають заохочення чи грошову винагороду на роботі. Ваш партнер докладе зусиль, щоб зробити вас сьогодні щасливим.

Попередня публікаціяДощу не буде, але тепла теж: погода у Вінниці на сьогодні, 16 березня 
Наступна публікаціяУ «Вінницязеленбуді» розпочалися роботи із зеленими насадженнями