Queen, Metallica та Rammstein українською звучали у Вінниці

10 березня у Вінниці відбувся концерт гурту Grandma’s Smuzi. Це одеський гурт створений у 2019 році. Він відомий своїми каверами рок-хітів. Вінницький концерт став першим з двадцяти концертів “Турі Незламності”, в який у березні вирушав гурт.

На концерті українською прозвучали зокрема кавери на Rammstein (Deutschland, Sonne, Mein Herz Brennt),  Metallica (Unforgiven), The Cranberries (Zombie), Adele (Rolling in the Deep), Manowar (Warriors of the World).

А на біс гурт виконав пісню “Весна” гурту Воплі Відоплясова.

Зал вінницької філармонії був майже повний. О 18:40 захід мав би розпочатись, але пролунала повітряна тривога. У Філармонії, до речі, повідомлення про тривогу виводяться на великі екрани на сцені, тому що у залі сирену не чутно. Присутні почали з’ясовувати чи відбудеться концерт взагалі, якщо тривога буде тривати довго. Сказали, що будуть дивитись по ситуації. Але за хвилин 20 тривогу скасовували й люди почали повертатися до залу.

Концерт почався з композиції гурту Metallica – Enter Sandman та Marilyn Manson – Sweet Dreams. Відчути енергію та атмосферу концерту можна подивившись відео.

Гурту Grandma’s Smuzi дійсно вдалося подарувати слухачам не тільки шалену енергетику та виконання улюблених хітів. Але й надати відомим композиціям нових сенсів.

Наприклад приспів пісні  Deutschland (Rammstein) – у виконанні гурту звучить як 

“Ukraine –  вогонь по венах,

Ми герої в екшн-сценах

Ukraine – і все – таки- 

Юна крізь віки!!!!!!!

Ukraine!”

На ютуб каналі гурту можна подивитись відео з текстами: https://www.youtube.com/@Grandmassmuzi/videos

Частина глядачів вінницького концерту здається знала тексти напам’ять і активно підспівувала. І якщо початок концерту люди слухали й підспівували переважно сидячи на своїх місцях, то вже через декілька композицій перед сценою зібрались декілька десятків охочий потанцювати. А пісню на біс – співав стоячи вже весь зал. 

 

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 13 березня
Наступна публікаціяВінницькі рятувальники провели пізнавальний захід для дітей