Росошанська амбулаторія отримала нове обладнання для надійного електроживлення.

Майже 46 тисяч гривень Фонд “МХП-Громаді” спрямував на закупівлю бензинового генератора для Росошанської амбулаторії.

Як розповідають у Фонді, встигли придбати цей прилад та передати його медичному закладу тоді, коли це було вкрай необхідно. Морози та постійні відключення світла відчутно обмежували можливості медиків, котрі обслуговують понад три тисячі жителів громади та ВПО.

«Щоденно люди звертаються до Росошанської амбулаторії по допомогу. А росошанські лікарі звернулися по допомогу до Фонду, аби придбати генератор для закладу.

Директор амбулаторії Володимир Бабич дуже хвилювався, щоб пацієнти отримували всі медичні послуги вчасно. Хіба можна не підтримати цю ініціативу, адже в таких небайдужих людях світло в середині, – каже Тетяна Поліщук представник БФ «МХП – Громаді».

– Сьогодні ми всьому світу доводимо, що світло в середині нас, і що ми народ, який здолає будь-які труднощі. Ми вчасно зорієнтувалися і придбали такий необхідний для амбулаторії генератор. Тоді це було вкрай важливим для них і ми встигли це зробити.

За словами пані Тетяни, навіть при безперебійному енергопостачанні, генератор не стоятиме без діла. Його використовуватимуть, як переносне джерело енергії для потреб громади.

БФ "МХП-Громаді"
БФ “МХП-Громаді”

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Голова правління компанії МХП Юрій Косюк надав постраждалому від ракетного обстрілу Ладижину модульну газову котельню

Попередня публікаціяЧерговий обмін полоненими: додому повернулися захисники з Вінниччини
Наступна публікаціяПольська для пенсіонерів: у Вінницькому Терцентрі працює гурток із вивчення мови