Від початку повномасштабної агресії росії чи не найбільше від ракетних ударів та атак дронів-камікадзе у Вінницькій області потерпає місто Ладижин.

Одна з причин варварських обстрілів окупантів міста на Вінниччині – розташування в громаді інфраструктурного об’єкту. Після одного з таких обстрілів у Ладижинській громаді було введено надзвичайний стан, оскільки 18 тисяч жителів міста залишились взагалі без теплопостачання.

Потрібно відмітити, що і обласна військова адміністрація і місцева влада Ладижина докладають чимало зусиль для ліквідації наслідків терористичних ударів агресора.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов у Ладижині

Допомагають громаді і іноземні партнери України.

Зокрема, нещодавно місту передали генератор потужністю 220 кВт, який був придбаний за підтримки проєкту United Nations Office for Project Services (UNOPS).

генератор потужністю 220 кВт

Разом з тим, розуміючи всі ризики для громади, в Ладижині активно продовжують облаштовувати альтернативні джерела опалення в умовах, коли критична інфраструктура області постійно перебуває під ракетними ударами росіян.

голова правління компанії МХП Юрій Косюк

З вирішенням проблеми опалення громаді допоміг відомий бізнесмен і меценат, голова правління компанії МХП, Герой України Юрій Косюк, який надав постраждалому місту модульну газову котельню.

В місті вже облаштували майданчик і розпочали будівництво нової котельні. Наразі тривають монтажні роботи.

Про це стало відомо з повідомлення Ладижинської міської ради в соціальній мережі, в якому виконуючий обов’язки міського голови Олександр Коломієць подякував за постійну допомогу і підтримку громади почесному громадянину Ладижина Юрію Косюку.

Потрібно зазначити, що на сайті компанії МХП про цю благодійну допомогу Ладижину інформації немає. Не шукають інформаційних приводів на системній допомозі громаді і топ-менеджери компанії, тихо допомагаючи українцям долати труднощі під час війни.

Фото: Ладижинська міська рада

Попередня публікаціяВінницька лікарка акушер-гінеколог розповіла про те, чи варто приймати гормональні контрацептиви
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці хмарна, сніжна погода