У Барі за допомоги незрячих провели благодійний концерт «Стрінемося на стрітення». Він пройшов у рамках проєкту «Створення гуманітарного хабу на базі простору артреабілітації «Театр Рівності». Ним опікуються громадська організація «Барський міський художній аматорський театр» спільно із Барською первинною організацією Українського товариства сліпих та ГО «Веремія».

Про це повідомляє пресцентр Вінницької обласної організації УТОС

На сцені виступали як звичайні актори, так і незрячі артисти «Театру Рівності». На завершення члени Барської територіальної організації УТОС отримали гуманітарні набори (продукти і засоби гігієни). Вони були закуплені за грантові кошти. Також учасники благодійного заходу зібрали понад 4400 гривень для «батальйону утеплення». Там акумулюють допомогу і в’яжуть речі для бійців ЗСУ; передали на фронт вже чотири вантажі. Планується, що на зібрані на благодійному концерті кошти закуплять матеріали для створення теплого в’язаного одягу для військових.

«Наша громадська організація із 2022 року співпрацює із Барським осередком товариства незрячих. З того часу діє проєкт «Театр Рівності». Там грають актори-аматори із порушенням зору. За три роки проєкт активно розвивається, ми створили низку творчих робіт. Регулярно здобуваємо Гран-прі та посідаємо призові місця на Всеукраїнських і міжнародних конкурсах», — сказав директор Барського міського художнього аматорського театру Роман Григор’єв.

Попередня публікаціяДе сьогодні у Вінниці тривають ремонти мереж
Наступна публікаціяОлександр Педан, Тарас Тополя, Василь Байдак у Вінниці розповіли про свої професії на конференції «ПрофесіїCheck»