Укрпошта 15 лютого вводить в обіг поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра», присвячений героїчному вкладу українських комунальників, які протидіють країні-терористу, щоразу відновлюючи українську інфраструктуру після ракетних обстрілів, повідомляють на сайті Укрпошта.

Поштовий блок складається з п’яти марок: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». Символічно, що до першого поштового випуску 2023 року входить марка під порядковим номером 2023 – марка «Дорожники». Автор випуску – Олександр Нікітюк. Номінал кожної поштової марки – М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України).

Тираж блоку – 300 тис. примірників. Вартість блоку – 90 грн. Оформити передзамовлення на поштовий набір «Воїни світла. Воїни добра», що складається з поштового блоку, художнього конверта і картки, можна, починаючи з 8 лютого, на офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

На передзамовлення діють обмеження до 10 наборів на одне замовлення. Придбати поштовий випуск у відділеннях Укрпошти та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах можна, починаючи з 15 лютого.

Також поштовий випуск «Воїни світла. Воїни добра» після оплати гарантовано отримають власники філателістичних абонементів, яким, відсьогодні на електронні скриньки надходитимуть посилання на оплату. Лише для власників філабонементів комплект продукції «Воїни світла. Воїни добра» також міститиме конверт з погашенням «Перший день. Київ», який в інший спосіб можна отримати лише персонально відвідавши столицю у день введення поштового блоку в обіг.

Попередня публікаціяДля освітян та тих хто працює з дітьми створили серіал про підтримку психічного здоров’я — «Бути поруч». Відео
Наступна публікаціяПрогноз відключень від АТ «Вінницяобленерго» на четвер, 9 лютого