Нещодавно журналіст Андрій Коваленко з нашого медіа-холдингу, до якого входять сайти «Новини Вінниці», «Вінниця ПресПоінт», «Політична Арена Вінниччини» та газета «Новини Вінниці», добровільно вступив до лав ЗСУ.

Невдовзі, сформована мотопіхотна бригада, в якій служить наш колега, відправиться на визначені командуванням позиції.

Слід зазначити, Андрій Коваленко – киянин. До початку широкомасштабної війни він закінчив журфак Київського національного університету. З 90-тих років працював у газетах та сайтах «Вечірній Київ», співпрацював з радіо «Свобода», інтернет-виданням «FaceNews.ua», «UA1.com.ua», часописом «Український тиждень» та сайтом «Тиждень.ua», газетою «Київська правда». Був політичним оглядачем газети «Свобода», співпрацював з низкою громадських та професійних медійних організацій та агенцій.

Після 24 лютого минулого року Андрій Коваленко з сім’єю переїхав до Вінниці. І одразу ж став на військовий облік в нашому місті. Андрій вже тоді планував взяти в руки зброю, щоб боронити Україну, Але на той час його облікова військова спеціальність була не затребуваною. Невдовзі Андрій Коваленко розпочав співпрацю з нашими виданнями.
Його інтерв’ю, статті на різноманітні теми ви можете прочитати на наших ресурсах.
І ось днями з військового комісаріату прийшла звістка, що військова спеціальність Андрія стала актуальною, і він не вагаючись пішов у військкомат і того ж дня відправився за призначенням.

Андрій коротко розповів, де перебуває нині.

«Зараз я служу в новосформованій мотопіхотній бригаді. Номер не повідомляю навмисне, бригада проходить вишкіл і бойове залагодження на Одещині. Після цього відправимося туди, куди накаже вище командування. Бажаю всьому нашому колективу популярності у читачів, всім вам – доброго здоров’я і віри в Перемогу. А вона неодмінно буде! Все буде Україна!», – сказав Андрій Коваленко у телефонній розмові.

Керівник нашого медіа-холдингу Микола Філонов говорить, що журналіст вчинив правильний і чоловічий вчинок. Сьогодні такий особистий вибір – єдина можлива позиція кожного українця. Чи боронити нашу країну зі зброєю в руках та відвойовувати кожен клаптик нашої землі, чи бути корисним своїй країні в економіці, виробництві, на інформаційному фронті, волонтерськими і благодійними справами, – все для фронту, все для перемоги України.

«Ми ж звичайно не втрачатимемо зв’язок з Андрієм, допомагатимемо йому і його побратимам, всім чим зможемо, і навіть більше. Ми пишаємося вами! І чекаємо з перемогою назад».

Колектив наших видань зичить Андрію Коваленку козацького здоров’я та удачі!

Бережіть себе! Повертайтеся з Перемогою!

Ангела-охоронця вам і вашим побратимам!

Попередня публікаціяЯкі симптоми та де лікуватись від туберкульозу у Вінниці
Наступна публікаціяДе сьогодні у Вінниці ремонтуватимуть комунальні мережі