Громадське об’єднання “Ми – Вінничани” посилює допомогу військовим

Одним з ключових пріоритетів діяльності ГО “Ми — Вінничани” є підтримка Української Армії.

Про це повідомили учасники виїзного засідання громадського об’єднання у м. Могилів-Подільський. 

До міста на Дністрі на запрошення народного депутата Геннадія Вацака прибули його колега Микола Кучер, народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко та голова ГО “Ми – Вінничани”, екс-керівник ОДА Валерій Коровій. 

“На сьогоднішній день ми, за підтримки народних депутатів відпрацьовуємо спільні заходи”, — розповів про перспективні плани голова ГО В. Коровій.

“Ми віримо у Перемогу України, але життя триває, тож слід дивитися у завтрашній день, розвивати соціальну інфраструктуру, освіту, охорону здоров’я, зокрема, у місті Могилеві-Подільському”.

Крім іншого, учасники засідання відвідали 24-й Могилів-Подільський прикордонний загін.

За словами Геннадія Вацака, “Вінничани” обговорили з керівництвом загону — що їм слід зробити для допомоги вартовим кордону. Також гості поспілкувалися з військовослужбовцями та вшанували пам’ять загиблих прикордонників, поклавши квіти до Меморіалу Слави.

“Ми приїхали, щоб скоординувати нашу роботу по підтримці і допомозі Збройним Силам, прикордонникам, Національній гвардії. Ми давно допомагаємо нашим бригадам — 59-й, 46-й, 10-й, 3-й танковій. Сьогодні ми хочемо ближче знайти контакти з нашими військовими і працювати разом з ними”, — прокоментував візит на кордон з Молдовою Микола Кучер.

Відео: медіакомпанія ВІДА

Попередня публікаціяУ Вінниці волонтери Червоного Хреста проводять з дітьми ВПО зустрічі психосоціальної підтримки
Наступна публікаціяУ Вінниці похмура погода, без опадів протягом дня