Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але віритимемо, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Гороскоп від meteoprog.com підкаже, які події на вас чекають протягом найближчого тижня.

Овен

Друзі та члени сім’ї можуть визнати ваше життя екстравагантним, але через нещодавній інцидент на цьому тижні ви почуватиметеся сумно і пригнічено всередині. Ви більш схильні до втрати грошей на цьому тижні, тому будьте максимально пильні у питаннях, пов’язаних із кожним типом транзакцій. Тільки це може допомогти вам повернути багато несприятливих ситуацій на свою користь. Раптове погіршення здоров’я членів вашої родини на цьому тижні може спричинити стрес і тривогу. Цей період часу виявиться добрим для тих, хто думає розпочати новий бізнес окрім свого основного бізнесу чи служби.

Телець

Цього тижня ви позбавитеся болю в ногах, розтягувань і болю в суглобах. Зокрема, цей тиждень буде особливим для тих, кому за 50. Якщо ви працюєте в державному секторі, то цей тиждень буде для вас не лише важливим, а й найкращим. Тому що за цей час ви, можливо, отримаєте пільги та винагороди від уряду, що дасть вам хороший рівень прибутку. Цього тижня ви отримаєте повагу в суспільстві, хоча здоров’я вашого брата чи сестри в цей час може бути слабким. На що вам доведеться витратити частину своїх грошей. На професійному рівні цей тиждень, ймовірно, буде дуже сприятливим для вас, тому що зірки в цей час будуть повністю на вашому боці. Таким чином, вас буде супроводжувати успіх у професії та кар’єрі.

Близнюки

Щоб підтримувати себе у формі, вам не доведеться багато боротися протягом цього тижня. Цього разу вам пощастить, завдяки чому ви зможете зберегти своє здоров’я, навіть якщо докладатимете мало зусиль для цього. На цьому тижні ви повинні зрозуміти, що, перш ніж вичерпати всі свої фінанси, ви повинні накопичити гроші. Завдяки цьому ви зможете уберегти себе від кількох фінансових проблем, які можуть виникнути у вас у майбутньому. Ваша участь у світських святах дасть вам змогу зв’язатися з багатьма впливовими людьми у суспільстві. У такій ситуації не упускайте всі ці можливості з рук, постарайтеся максимально ними скористатися. Є ймовірність, що в офісі ситуація може піти навперекосяк, коли ви щось голосно кажете, через що ви можете нажити собі неприємності.

Рак

Якщо ви хочете залишатися здоровим, вам слід регулярно їсти фрукти протягом цього тижня. Поряд з цим ранкова прогулянка в саду може допомогти вам зберегти хороше здоров’я. Ви, напевно, отримаєте грошову вигоду цього тижня, але ви не будете задоволені цими грошима. Отримані гроші будуть меншими за ваші очікування, що призведе до великого розчарування. Цього тижня вам потрібно буде змінити свою звичку сперечатися чи не погоджуватися з іншими або наголошувати на недоліках у чужій роботі. Тому що тоді ви досягнете успіху у збереженні сімейного миру. На цьому тижні в офісі ви не досягнете хороших результатів.

Лев

Цього тижня ви можете отримати новини, пов’язані із поганим здоров’ям члена сім’ї. Через це ви також можете стати жертвою психічного стресу. Цього тижня у фінансовому житті ви опинитеся у нових захоплюючих ситуаціях. Це не тільки забезпечить вам фінансову вигоду на хорошому рівні, але і ваш фінансовий стан стане набагато міцнішим, ніж раніше. Якщо ви давно мали намір зустрітися з близьким родичем, то цього тижня така зустріч може відбутися. Бізнесмени можуть зазнати величезних збитків цього тижня через минулі інвестиції. Тому було б краще, якби ви підготувалися до кожної такої несприятливої ситуації, яка може виникнути у майбутньому. Учням та студентам для досягнення найкращих результатів потрібно буде звернутися за підтримкою до старших.

Діва

Весь цей тиждень вас можуть турбувати проблеми зі здоров’ям. У результаті члени сім’ї, особливо ваш партнер, зіткнуться із труднощами. Через важкі економічні умови цього тижня деякі з ваших важливих справ можуть зупинитися посередині. Через що ви можете зазнати великих збитків. У такій ситуації, якщо є можливість, спробуйте отримати фінансову підтримку від банку чи когось із близьких та завершити свої незавершені справи. Несподівано цього тижня у вас може з’явитися новий обов’язок, пов’язаний із сім’єю. Через це всі ваші плани можуть бути порушені. Протягом цього тижня багато бізнесменів можуть подумати про те, щоби дати новий напрямок своєму торговельному підприємству. Однак, ухвалюючи рішення щодо будь-яких змін, вам потрібно обов’язково звернутися за порадою до експерта.

Терези

З погляду здоров’я цей тиждень буде трохи кращим, ніж зазвичай. Особливо гарним буде початок тижня, тому що в цей час ви будете дуже здорові як морально, так і фізично. Однак під час веселощів та вечірок слід уникати вживання алкоголю, інакше здоров’я може погіршитися. У цей час ви зможете зв’язатися з багатьма шановними людьми. У цей час ви будете створювати нові стратегії та плани, вивчаючи їхній досвід, що допоможе вам розумно інвестувати свої гроші в майбутньому. Цей тиждень принесе зліт у вашій кар’єрі, але вам рекомендується виявляти особливу обережність щодо будь-якої роботи, яку ви виконуєте в цей час.

Скорпіон

Літні представники цього зодіаку, яких турбували біль у суглобах чи спині, цього тижня покращать своє здоров’я. Наявність планет свідчить про деякі небажані витрати у період. Через постійне збільшення вашого доходу вплив цих витрат не буде помітним у вашому житті, і ви зможете витратити частину на свої зручності. Тому для вас дуже важливо дотримуватися балансу між вашими доходами та витратами. Цього тижня ви можете нав’язувати свої пропозиції та думку друзям і родичам. Вам рекомендується уникати цього, тому що це може розсердити їх. Для людей цього знаку зодіаку цей тиждень виявиться дуже сприятливим у кар’єрі. За цей час ви отримаєте усі бажані плоди. Крім того, цей час принесе успіх у вашій кар’єрі та професійному житті.

Стрілець

Цього тижня, завдяки гарному здоров’ю, ваша впевненість у собі підвищиться. У зв’язку з покращенням здоров’я ви приділятимете особливу увагу здоров’ю членів вашої родини. Цього тижня ви не отримаєте стільки прибутку, скільки очікували від інвестицій, але це вас значно задовольнить, і ви вирішите інвестувати у свій бізнес. Крім того, якщо ви працюєте з відповідними планами, ви можете подвоїти прибуток за короткий проміжок часу. Через погану або неспокійну атмосферу в будинку, на цьому тижні ви можете впасти в депресію. У такій ситуації неправильний крок, який ви зробите в цей час, може зробити сімейну обстановку більш напруженою. На цьому тижні деякі ділові люди можуть зробити хороші інвестиції за допомогою друзів та близьких.

Козеріг

Якщо ви хочете прожити щасливе життя цього тижня, то вам обов’язково варто приборкати свою впертість і норовливість. Тому що при цьому ви, можливо, зіпсуєте добрі стосунки з оточуючими. Не виключено, що ваші батьки або ваш партнер можуть попросити грошей на цьому тижні за якусь важливу роботу. Через це вам, можливо, доведеться допомогти їм фінансово, але це підвищить шанси на погіршення вашого фінансового стану. Цього тижня ваші сімейні обов’язки збільшаться, що викликає у вас розумову напругу. Крім того, ви можете зіткнутися з труднощами під час просування в кар’єрі. Якщо ви не звернетеся за допомогою до інших, це може призвести до того, що ви побачите невдачу в майбутньому.

Водолій

Цей тиждень розпочнеться з гарної ноти з погляду здоров’я, тому що за цей час у вашому здоров’ї відбудуться позитивні зміни. В результаті ви можете ухвалити рішення записатися в тренажерний зал у цей період. Якщо ви працюєте в державному секторі, то цей тиждень буде для вас не лише важливим, а й найкращим. Тому що за цей час ви, можливо, отримаєте пільги та винагороди від уряду, що дасть вам хороший рівень прибутку. Вам потрібно буде зрозуміти, що відкладання роботи нікому не йде на користь, навіть якщо це менш важлива робота. У такій ситуації до кінця тижня накопичиться багато майбутніх справ, пов’язаних із сім’єю. Цього тижня ви зіткнетеся з кількома можливостями просування по службі.

Риби

Цього тижня не ставтеся недбало до будь-якої незначної проблеми зі здоров’ям. Якщо розглядати ваше фінансове майбутнє, уродженцям вашого знаку зодіаку рекомендується нікому не позичати грошей і ні в кого не позичати цього тижня. Оскільки цей період показує високу ймовірність отримання прибутку, ви можете прийняти рішення позичити гроші позичальникам. Якщо ви займаєтеся сімейним бізнесом, цього тижня ви можете отримати сприятливі результати. На цьому тижні ваш розум може заплутатися через багато речей. Але, незважаючи на всі проблеми, якщо ви приділятимете увагу своїй роботі, то обов’язково досягнете успіху і престижу.

Попередня публікаціяУ Вінниці похмура погода, без опадів
Наступна публікаціяПрогноз виключень світла на Вінниччині від АТ «Вінницяобленерго»