Громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детальний план території, обмеженої вулицями Замостянська, Острозького, Володимира Винниченка, Івана Бевза, проспектом Коцюбинського в м. Вінниці» відбудуться 9 лютого 2023 року о 17.00 год у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», що розташований за адресою: вул. Театральна, 15 в м. Вінниця.

Про це повідомили у Департаменті правової політики та якості Вінницької міської ради.

Замовником розроблення містобудівної документації, а також організатором громадського обговорення і громадських слухань є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради.

Розробник проєкту містобудівної документації – ТОВ «Просторове планування».
З матеріалами проєкту містобудівної документації, в електронному вигляді, можна ознайомитись на вебсайті Вінницької міської ради у розділі «Громадські слухання» за посиланням https://u.to/X8WPHA , на паперових носіях документація буде доступна з 04 до 08 лютого 2023 року включно (з 8.30 год до 19.00 год), за адресою:
м. Вінниця, вул.Григорія Сковороди, 38.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування міської ради, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: info@vmr.gov.ua до 08 лютого 2023 року включно.

У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Як ми повідомляли раніше, 30 серпня у Вінницькій міській раді відбулась робоча нарада з приводу обговорення змін до Концепції реконструкції площі Перемоги та корегування стратегічного проєкту – Вінницька миля, який охоплює публічний простір біля Будинку офіцерів.

А з липня департамент архітектури та містобудування опрацьовує питання створення місця пам’яті на площі Перемоги, де внаслідок теракту 14 липня загинуло 28 людей, а кілька сотень – отримали поранення.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулось відкриття представництва проекту з вивчення думки молоді — U-Report
Наступна публікаціяУ Вінниці з п’ятниці, 13 січня і до кінця місяця обмежать рух по вулиці Костянтина Василенка