Народний депутат України Ірина Борзова ініціювала ряд соціально-благодійних проектів для дітей до Новорічних і Різдвяних свят. У Вінниці для дітей з Маріуполя провели свято з казковими героями, іграми та подарунками.

«У дітей Маріуполя окупанти вкрали дитинство. Російська армія знищила їх місто, їх домівки, відібрала спокій у них та їх батьків. Найбільше бажання було подарувати дітям емоції, віру в дива, свято – з ялинкою, Святим Миколаєм, Сантою, іграми та подарунками», – говорить Ірина Борзова. 

На заході діток зустрічали казкові герої. Артисти продемонстрували неймовірно захоплююче шоу мильних неонових бульбашок. А вінницький гурт «Мокоша» дарував позитивні емоції вокальним виступом. 

Кожна дитина отримала подарунок.

 

«Ми разом співали Гімн України, «Стефанію» і «Червону калину». До речі, Гімн і пісні знають всі – від найменших – до старших. Ми з різних міст, але всі ми українці і Україна в нас – одна. 

Я раділа від кожної посмішки дитини, мами, та бабусі, адже розумію та відчую, як їм важко. 

В дітей має бути дитинство. Свят у нас ніхто не забере. Все буде Україна», – резюмувала Ірина Борзова, голова Вінницької обласної організації політичної партії «Суга Народу».

Організатори: Вінницька обласна військова адміністрація, Благодійний фонд Ірини Борзової, центр «Я Маріуполь», управління культури Вінницької ОВА. Долучився фонд підтримки та розвитку України.

Попередня публікаціяВінницькі пластуни передали Віфлеємський вогонь миру в міськраду
Наступна публікаціяЯк вінничанам не залишитись без медичної допомоги на свята