У Вінниці презентовано ексклюзивну поштову марку під назвою «З Різдвом, незламні!». На ній зобразили родину бойових вінницьких гусаків з немовлям як символ віри, любові та непереборної жаги до життя.

Про це повідомляють на туристичному сайті міста.

Це уже друга поштова марка з циклу «Бойові гусаки» від Офісу туризму Вінниці та Вінницької дирекції АТ «Укрпошта». Перша була присвячена героїзму українських льотчиків, які тримають небо над мирними містами і захищають позиції ЗСУ на фронті.

Ескіз різдвяної марки виготовили за мотивами рукотворних виробів вінницької майстрині Наталії Дремлюги. 23 грудня марку урочисто погасили в Пункті незламності, що працює на базі майбутнього Туристичного хабу Вінниці за адресою вул. Соборна, 89.

З нагоди випуску власної ексклюзивної марки «З Різдвом, незламні!» Офіс туризму Вінниці також надіслав символічні вітальні листівки з погашеними марками в незламні обласні центри, які активно підтримувала вінницька громада з початку повномасштабної агресії: Херсон, Миколаїв, Чернігів і Харків. Як зауважив Андрій Очеретний, окрему листівку відкладуть для Мелітополя зі сподіванням його швидкої деокупації.

Поштучно марковані аркуші та марки «З Різдвом, незламні!» можна придбати через інтернет-платформу подарунків з вінницькою душею «BYVI» в Instagram та Facebook.

Попередня публікаціяЗ Вежі Артинова на Новорічно-Різдвяні свята лунатимуть святкові мелодії
Наступна публікаціяУ Вінниці дружина загиблого воїна збирає історії у книгу про захисників, які поховані на «Алеї Слави»