Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на вівторок, 20 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе отримати прибуток. Друзі та дружина принесуть вам втіху та щастя, інакше день буде нудним та повільним. Якщо ви відчуваєте, що ваш коханий вас не розуміє, то виділіть трохи часу та проведіть його з ним. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі.

Телець

Захоплюючі поїздки та громадські зустрічі зроблять вас розслабленим та щасливим. Економічна сторона, мабуть, цього дня зміцниться. Якщо ви позичали гроші людині, ви повинні отримати ці гроші назад сьогодні. День виглядає дуже хорошим у контексті роботи. Сьогодні вам слід відволіктися від свого щоденного графіка та піти кудись із друзями.

Близнюки

Сприятливий день і ви можете знайти полегшення від тривалої хвороби. Сьогодні ви можете стати свідком величезного прибутку у бізнесі. Зосередження уваги на потребах членів вашої родини має бути вашим пріоритетом сьогодні. Вам потрібно проводити час з коханою людиною, щоб краще дізнатися та зрозуміти один одного. Сьогодні ваш щасливий день, тому що у вас буде багато часу для себе.

Рак

Здоров’я у цей день потребує турботи. Сьогодні ви можете легко залучити капітал: стягнути непогашені борги чи попросити кошти на роботу над новими проектами. Допомога членів сім’ї подбає про ваші потреби. Люди, які все ще самотні, найімовірніше, сьогодні зустрінуть когось особливого. Але перш ніж рухатися далі, просто чітко визначте статус стосунків із цією людиною.

Лев

Займіться спортом – це секрет вічної молодості. Ваш друг може попросити вас позичити велику суму сьогодні. Допомагаючи йому, ви можете завдати собі фінансових збитків. Вечір із друзями буде приємним. Сьогодні ви повинні утримуватися від розмов на робочому місці більше, ніж потрібно, тому що це може негативно вплинути на ваш імідж. Бізнесмени цього знака, швидше за все, зазнають збитків через будь-які старі вкладення.

Діва

Ваша необдумана поведінка може зіпсувати стосунки із дружиною. Подумайте про наслідки своєї поведінки, перш ніж робити щось дурне. Якщо можливо, йдіть, щоб змінити свій настрій. Будь-яка порада вашого батька може виявитися корисною на робочому місці. Ваша здатність справити враження на інших принесе винагороду. Сьогодні ви і ваш партнер створите найкращий спогад про своє подружнє життя.

Терези

Ваш гнів може створити з мухи слона, що тільки засмутить членів вашої родини. Інвестиції у ваше житло будуть прибутковими. Деяке занепокоєння може викликати здоров’я дитини. Романтика, здається, сьогодні відійде на другий план, оскільки ваш коханий поводитиметься дуже вимогливо. Гарний день, щоб розпочати новий спільний проект. Усі, мабуть, будуть у виграші.

Скорпіон

Підтримка дуже впливових людей підніме ваш моральний дух. Сьогодні уникайте позичати свої гроші тим родичам, котрі ще не повернули колишню суму. Ваше его не дозволяє вам ділитися багатьма важливими речами з членами сім’ї, що є неправильним. Це тільки збільшить неприємності. Ті, хто перешкоджав вашому успіху на роботі, сьогодні на ваших очах зіткнуться з важким падінням.

Стрілець

Уникайте висококалорійної дієти, щоб підтримувати себе у гарній формі. Ті, хто ухиляється від сплати податків, сьогодні можуть потрапити у великі неприємності. Тому вам рекомендується не чинити подібних дій. Сприятливий день для завершення незакінчених домашніх справ. Підвищення зарплати може підняти настрій. День, коли події будуть хорошими і тривожними, залишивши вас збентеженим і втомленим.

Козеріг

Якщо можливо, намагайтеся уникати далеких подорожей, тому що ви занадто слабкі для подорожей, і це може ще більше послабити вас. Соціальні заходи будуть веселими, але вам слід уникати ділитися своїми секретами з іншими. Ваші очі загоряться радістю, а серце буде прискорено б’ється, коли ви сьогодні зустрінете дівчину своєї мрії. Це також гарний час для самовираження та роботи над проектами творчого характеру.

Водолій

Літні люди мають дбати про своє здоров’я. Сьогодні ви можете турбуватися через проблеми, пов’язані з грошима. Для цього слід проконсультуватись з довіреною особою. Діти можуть принести хвилюючі новини. Подруга може обдурити вас. Сьогодні ви плануєте провести час зі своїм партнером і кудись зводити його, але не зможете цього зробити через його погане самопочуття.

Риби

Сьогодні у вас буде достатньо часу для себе, тому вирушайте на тривалу прогулянку заради свого здоров’я. Ті, хто займається малим бізнесом, сьогодні можуть отримати поради, які можуть принести їм фінансову вигоду. День, повний щастя, коли партнер докладе зусиль, щоб подарувати радість. Не сумнівайтеся у вірності коханого. Цього дня гідних співробітників чекають заохочення або грошова винагорода.

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці хмарна погода без опадів
Наступна публікаціяДе сьогодні у Вінниці не буде води, опалення та світла через ремонт мереж