Подільський зоопарк запрошує маленьких вінничан та гостей Вінниці до участі у новорічно-різдвяних заходах у Садибі Подільського Чарівника. Розважальні програми для дітей триватимуть з 19 грудня по 19 січня.

Завдячуючи воїнам ЗСУ, які стримують ворожу навалу, наші маленькі відвідувачі, зокрема, і діти тих, хто воює, діти, які вимушено покинули свої домівки, попри війну зможуть поринути у світ дитинства та відчути справжню казково-магічну різдвяну атмосферу.

Всі учасники дійства зможуть відвідати Садибу Подільського чарівника. Чарівні феї, надійні помічниці Подільського чарівника, влаштують захоплюючу мандрівку казковими локаціями та незабутню екскурсію Подільським зоопарком.

У програмі новорічно-різдвяні руханки навколо ялинки під падаючими з неба сніжинками.

Подільський чарівник вже готує гостинці та чекає від діток «листи бажань», а також листи та малюнки для воїнів ЗСУ. Відправити їх можна на поштову скриньку за адресою: вулиця С. Зулінського, 9 або ж принести особисто. Поштова скринька Подільського чарівника розташована при вході у Садибу.

Будівництво Садиби Подільського чарівника та вхідної групи Подільського зоопарку здійснювалось в рамках проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля», який розроблено Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Участь у новорічно-різдвяних програмах здійснюватиметься за попереднім записом за телефоном:

+38(068)160-62-04.

Попередня публікаціяЗ Вінниці в Сітківецьку та Сутисківську школи інтернати та на Схід вирушать подарунки від Святого Миколая
Наступна публікаціяНад Вінниччиною збили шість ракет