Вінничанка дизайнерка одягу та художниця Світлана Теренчук, дружина відомого шоумена Олександра Теренчука презентувала свої патріотичні роботи на Міжнародній художній виставці ‘Arte y Esperanza’ (“Мистецтво і надія”) в іспанському місті Більбао.

Про це художниця повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами координаторки Ukrania SOS Вероніки Кордон, вона кілька місяців готувала цю виставку, щоб показати світу, наскільки круті, креативні та талановиті українці.

«У мене була мрія – показати світу, наскільки круті, креативні та талановиті українці. Кілька місяців я як координаторка Ukrania SOS готувала цей проект – художню виставку ‘Arte y Esperanza’ (“Мистецтво і надія”). Svitlana Terenchuk погодилася першою, та ще й приїхала за 3500 км, аби бути присутньою особисто! Дякую за цю хоробрість та відданість!

Дякую волонтерові Ignacio Corcuera Livingstone який під обстрілами віз картини українських митців з Харкова, Нової Каховки, Вінниці, аби їх побачили в Іспанії! Дякую Kateryna Kaminska за цю можливість!», – пише Вероніка Кордон.

Як каже Світлана Теренчук, її роботи отримали багато відгуків не лише від українців, а від багатьох іноземців.

«Щастя – нести частину України в собі. Спасибі всім, хто робить, допомагає, підтримує! Величезний список цих людей навіть не вмістити сюди.

Я отримала неймовірну кількість відгуків про свої роботи не лише від українців, а від багатьох іноземців, що побачили їх. Дійсно весь свій відчуває силу нашого духу!!!!», – каже художниця.

Попередня публікаціяВ суботу у Вінниці Женя Галич з акустичним концертом
Наступна публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на суботу, 3 грудня