Народна депутатка з Вінниччини взяла участь у фото-відео проекті «Україна: народження майбутнього»

В авторському проекті Зоряни Качур «Україна: народження майбутнього», Лариса Білозір, жінка, мати, українка, народна депутатка України з відвертою історією про війну, роботу, родину і утвердження цінностей. Все це в аутентичному вбранні та прикрасах. Також, участь в проекті взяли доньки пані Лариси.

На світлинах проекту постає її суть українки майбутнього, строї та прикраси наче надають зв’язок з корінням і поєднують з пращурами і в боротьбі й в житті.

Лариса Білозір з доньками

«З моїми дівчатками взяла участь в національному проекті “Україна: народження майбутнього” на запрошення його натхненниці Зоряни Качур. Вдягнули неймовірні строї, прикраси з Закарпаття, Полтави та Вінниччини і відчули гордість та шану до наших предків, які як і ми шанували та берегли українські традиції!

Заради майбутніх і минулих поколінь маємо будувати максимально вільну, європейську державу. Це буде нелегко, але ми зможемо. Нація – це колектив, який погоджується розділити спільне майбутнє. Тому сьогоднішній сміливий опір та захист Батьківщини українцями – про майбутнє. Коли ми виграємо мир, нам потрібно буде сконцентруватися на таких важливих речах, як верховенство закону і права. Потрібно спрямувати всі зусилля на побудову більш правового, більш справедливого та захищеного суспільства без корупції.

У такі непрості часи мене переповнює гордість за країну та наш народ, за нас з вами, що ми стоїмо, боремося та відроджуємося не дивлячись ні на що», – каже Лариса Білозір

У відео проекту народна обраниця відверто розповідає про свої переживання війни, про переживання дітей, про життя та роботу.

«Чи були у мене моменти коли я плакала і не могла стримати сліз? Так. І ці моменти вони щодня. Яне ридаю ридма. Але, як і кожному українцю, мені болить. Болить коли гинуть наші хлопці, коли мені з ранку пишуть помічники, у нас 200-тий. Ми зараз кажемо — Герой на щиті. І тут 200-тий, а в нього чотири дитини. А тут молода вдова. А тут, був такий радісний, такий патріот, такий розумний, молодий 22 роки повернувся без ніг. Це саме болюче, це такий смуток, туга і відчай. Як у кожного українця. Ці історії нам прийдеться пережити», – розповідає в проекті Лариса Білозір.

Попередня публікаціяВінничан та гостей міста запрошують на «Українську кіноманію в «Квадраті»
Наступна публікаціяЯкі бонуси пропонує гравцям онлайн-казино FAVBET: Огляд пропозицій