Владислав Пилипчук – учень відділу народних інструментів Вінницької дитячої музичної школи №2. Днями юнак продемонстрував свої вміння на II Міжнародному двотуровому фестивалі музичного мистецтва «В унісон» (м. Харків), де здобув схвальні відгуки журі та найвищу нагороду – Гран Прі конкурсу.

«У школі Владислав навчається на відмінно, має дуже високі результати з усіх предметів, те саме можу сказати й про його музичну освіту. Він дуже старанний і завжди досягає успіху», – говорить викладачка-спеціаліст вищої категорії, методистка Вінницької дитячої міської школи № 2 Надія Богданова.

П’ятнадцятилітній юнак навчається по класу баян вже восьмий рік і для нього він є випускним.

«Владислав із задоволенням займається у музичній школі, всебічно розвивається, вже з третього класу навчання ставав переможцем різноманітних конкурсів. Він помножує свою майстерність щоденною працею, має волю до перемоги, сміливість і наполегливість, – каже Надія Богданова. – Надзвичайно приємно, що я маю таких учнів, які творчо розвиваються, із задоволенням відвідують заняття та займаються саморозвитком задля досягнення своєї мети».

Баяніст неодноразово ставав лауреатом місцевих, обласних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та отримував стипендію міського голови.

Юнак відвідує оркестр баяністів і акордеоністів, який діє в музичній школі під керівництвом Надії Богданової. Окрім того, Владислав пише власну музику і планує пов’язати з нею своє життя у майбутньому.

Попередня публікаціяУ Вінниці відкриється проєкт «МАРІЯ» канадської художниці, який увічнює пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років
Наступна публікаціяУ Вінниці продовжується облаштування парку Хімік, що на Замості