Гороскоп від meteoprog.ua підкаже, які події на вас чекають протягом найближчого тижня, з 21 по 27 листопада.

Овен

Цього тижня вам доведеться нести більше роботи та обов’язків. Але для покращення здоров’я рекомендується не працювати надто багато. Проте, якщо ви будете керувати бізнесом, пов’язаним із закордонними справами на цьому тижні, ви, ймовірно, досягнете величезного успіху у встановленні зв’язку з багатьма новими джерелами та одержанні економічних вигод від них. Для цього вам потрібно буде прийняти правильну стратегію, будучи готовим із самого початку. Цього тижня ви можете зробити свято своїм старим друзям. Однак, перш ніж робити щось подібне, поговоріть із домочадцями. Також у цей час ви можете отримати роботу на свій вибір, але вам рекомендується не виконувати її поспіхом і робити все з повною віддачею.

Телець

Ваш психічний стан буде набагато кращим на початку цього тижня. Завдяки цьому ви зможете захистити себе від стресу будь-якого роду. Хоча ви можете захворіти на легкі захворювання під час зміни сезону, крім цього, в цей час ви не занедужаєте жодними серйозними захворюваннями. Цього тижня ви можете планувати вирушити з партнером у чудову подорож, оскільки ваша зарплата за цей час також збільшиться. Однак витрачати більше грошей може виявитися шкідливим для вас. У середині тижня ви можете помітити, що нав’язуєте свої пропозиції та свою точку зору своїм друзям та родичам. Вам рекомендується уникати цього.

Близнюки

Цього тижня не ставтеся недбало до будь-якої незначної проблеми зі здоров’ям. В іншому випадку вам, можливо, доведеться зіткнутися з неприємностями. Крім того, ви раптово отримаєте величезний прибуток цього тижня і тоді ви можете ухвалити рішення про вкладення своїх грошей у великі інвестиції. Але прямо зараз вам не потрібно вкладати гроші поспіхом. Якщо ви не вивчите всіх можливих ризиків, то у вас можуть бути підвищені шанси на ризики в майбутньому. На цьому тижні через несправність будь-якої побутової техніки або транспортного засобу ви можете зазнати фінансових втрат. Цей тиждень показує сприятливі шанси для початку будь-якої нової роботи чи інвестування. Якщо ви почнете робити інвестиції або почнете якусь нову роботу в цей час, то у вас є можливість отримати добрий прибуток.

Рак

З точки зору здоров’я, цей тиждень буде трохи кращим, ніж зазвичай. Особливо хорошим буде початок тижня, тому що в цей час ви виявитеся дуже здоровим як розумово, так і фізично. Однак під час веселощів та вечірок слід уникати вживання алкоголю, інакше здоров’я може погіршитися. Цього тижня будуть шанси отримати фінансову вигоду з кількох джерел, та вам потрібно підготуватися до всього, перш ніж робити будь-які інвестиції. Крім того, ви отримаєте запрошення стати свідком церемонії вручення призів вашої дитини, і це буде щастям для вас та вашої родини. Цього тижня тим, хто створював вам перешкоди на робочому місці, буде соромно. Це підвищить ваш моральний дух, а також впевненість у собі.

Лев

Цього тижня через стрес, пов’язаний з вашою кар’єрою, вам, можливо, доведеться постраждати від якоїсь легкої хвороби. Тому, щоб розслабитися та відпочити, проведіть деякий час з друзями та сім’єю, і, якщо можливо, ви також можете запланувати коротку поїздку з ними. У середині тижня ви отримаєте визнання та просування по службі від начальства на роботі. З цієї причини вам буде дано грошову надбавку, внаслідок чого ваш дохід збільшиться. Однак це збільшення може призвести до збільшення ваших витрат, що ускладнить збереження ваших грошей. Цього тижня ви можете зробити свято своїм старим друзям. Ті бізнесмени, які довго чекали на розширення ділової активності, можуть отримати хороші новини. Через це вони можуть ухвалити важливе рішення, і це може дати їм як прогрес, так і прибуток.

Діва

Пряма дія стресу може погіршити ваше здоров’я, і цього тижня ви відчуєте щось подібне. Особливо в середині тижня, коли постійні проблеми в особистому житті будуть основною причиною вашого стресу. Це може негативно вплинути на ваше здоров’я. Ті, хто раніше брав якийсь кредит, можуть зіткнутися з труднощами при погашенні суми кредиту цього тижня. Якщо ви плануєте пікнік із друзями чи родиною, то середина тижня – найкращий час. Це не лише розслабить вас, а й допоможе зміцнити ваші стосунки з ними. Учні повинні розуміти, що нерозумно відкладати роботу, пов’язану з їх освітою, на кінець тижня, тому що можуть виникнути проблеми через брак часу. Тому не дозволяйте ліні опанувати вас зараз, а завдання, що залишилися, постарайтеся виконати швидко.

Терези

Цей тиждень розпочнеться з гарної ноти щодо здоров’я. В результаті ви можете ухвалити рішення записатися в тренажерний зал у цей період. Крім того, ви зможете ухвалити фінансові рішення, пов’язані з інвестиціями. Ви також можете заробляти хороші гроші. Ваше особисте життя буде напруженим і його негативний вплив може порушити ваше професійне життя. Цього тижня бізнесменам та торговцям доведеться утримуватися від підписання будь-яких комерційних чи юридичних документів без їхнього глибокого розуміння та належного прочитання. В іншому випадку ви можете викликати великі неприємності.

Скорпіон

Цей час буде несприятливим для вас емоційно, тому що ви опинитеся в збентеженні з приводу багатьох важливих рішень у своєму житті. Це також збільшить ваш стрес. Також ви повинні розуміти, що витрачати більше, ніж ви можете, перед іншими досить дурне рішення. Визнайте це та уникайте таких вчинків, тільки тоді ви зможете накопичити достатньо на майбутнє. Ви почуватиметеся трохи засмученим цього тижня через поведінку оточуючих вас людей, особливо членів сім’ї. Це також підвищить рівень стресу, і ви можете вступити з ними в суперечку. Можливо, вас раптово попросять взяти на себе якісь важливі ролі та обов’язки на робочому місці, в яких ви залишитеся безуспішними цього тижня. У такій ситуації ви можете імпульсивно приймати рішення, які в майбутньому принесуть вам негативні результати.

Стрілець

Якщо ви страждали на погане здоров’я, то в середині цього тижня вам потрібно буде працювати над такими речами та заняттями, які можуть покращити ваше здоров’я. Якщо ви зробите якісь інвестиції, слідуючи стопами інших, то економічні втрати майже неминучі. Тому уникайте вкладати свої гроші кудись з волі інших і дійте розумно. У середині тижня у вашому сімейному житті буде щастя, мир та процвітання. Через що ви можете планувати вирушити у гості до родичів разом із своєю родиною. Цього тижня вам слід уникати починати новий проект або вступати у ділове партнерство з будь-ким. Тому що за планетарними комбінаціями ви можете ухвалити таке рішення, не замислюючись про майбутнє, через що в майбутньому вам доведеться зазнати великих збитків.

Козеріг

На початку цього тижня ваше здоров’я покращиться завдяки удачі. Незважаючи на це, вам доведеться уникати всіх видів далеких поїздок, а якщо є необхідність у подорожі, перед початком подорожі ви повинні пройти медичний огляд. Цього тижня ті, хто пов’язані зі сферами маркетингу та продажів, зможуть досягти своєї мети. У них з’являться добрі можливості для заробітку. Також буде деяке збільшення доходів та їхня доля буде сприятливою. Тому їм радять не прогавити цей момент і насолоджуватися ним повною мірою. Цього тижня очікується раптове прибуття гостей, що принесе мир у сімейне життя. За цей час ви зможете смачно поїсти вдома, а більшу частину свого вечірнього часу ви проведете з гостями. Цього тижня працюючим людям слід утриматися від пліток в офісі.

Водолій

На цьому тижні вам пропонується витратити свій час на ті речі, які можуть змусити вас почувати себе найщасливішим або виконати ваші бажання. Це допоможе вам значною мірою уникнути психічного стресу. Вам, можливо, доведеться витратити багато грошей на здоров’я члена сім’ї, що може погіршити ваш фінансовий стан. Натомість це підвищить ваш статус у сім’ї, а також ви зможете налагодити стосунки із членами сім’ї. На цьому тижні вам потрібно буде зрозуміти, що ви повинні проводити деякий час з дітьми, навіть якщо вам доведеться зробити для цього щось особливе. У середині тижня є ймовірність виникнення конфліктних ситуацій у ваших стосунках із братами та сестрами, друзями, родичами та колегами.

Риби

Якщо вас турбували такі хвороби, як підвищена кислотність, розлад шлунка та артрит, то на початку цього тижня ви отримаєте деяке полегшення від цих хвороб. Однак, попри це, вам рекомендується час від часу захищати себе від дрібних проблем, таких як застуда, нежить і т.д. У середині цього тижня всі фінансові плани та стратегії можуть піти вгору. При цьому вам доведеться позичати гроші, а також це може викликати у вас психічну напругу. Цього тижня ви докладете всіх зусиль для покращення сімейного життя. Здоров’я ваших батьків покращиться, і це допоможе вам отримати їхню підтримку. Для досягнення цілей у сфері роботи ви повинні добре проаналізовані стратегії та плани. Однак, хтось в офісі може створити перешкоди у цих планах. В результаті вам доведеться зіткнутися з низкою неприємностей.

Попередня публікаціяОчільниця президентської партії на Вінниччині звернулась до українців: Пройдемо зиму – переможемо!
Наступна публікаціяСніг та хмарна погода очікують вінничан протягом понеділка