Організовує тренінги КП «Інститут розвитку міст» у рамках впровадження Інтеркультурної Стратегії Вінницької міської територіальної громади. Спікером заходів буде Юрій Кулинич. Запрошуються вінничани та ВПО.

Тренінг з проєктного менеджменту відбудеться 10 листопада о 16:00 у хабі “Місто змістів” за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна).

Учасники дізнаються про особливості управління проєктами, створення та запуск проєктів, управління комунікаціями, розробку плану комунікацій, управління ризиками в проєкті, організацію командної взаємодії та про все, що необхідно для ефективної реалізації.

Реєстрація проводиться за посиланням: https://bit.ly/3DBwURy

Тренінг “Презентація діяльності донорських структур” відбудеться 11 листопада з 16:00 до 18:00 у хабі “Місто змістів”.

Юрій Кулинич розповість зокрема про шляхи пошуку донорських структур та партнерських організацій, планування проєкту, управління часом у проєкті, розбір помилок з індивідуальним підходом.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/CRBme6FjXd5KCnnM7

Участь у тренінгах безоплатна. Поряд із місцем проведення заходів наявні укриття на випадок повітряної тривоги.

Заходи відбудуться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

 

Попередня публікаціяЮна вінницька скрипалька перемогла у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest 2022»
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліцейські затримали в’язня втікача