Юна вінничанка Діана Карташова, учениця відділу струнно-смичкових інструментів Вінницької дитячої музичної школи № 2, здобула диплом лауреата І ступеня у ХІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “Dance Song Fest 2022”.

Фестиваль-конкурс проходив за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, Харківської державної академії культури та Благодійного фонду підтримки талановитих дітей та молоді «Жар-птиця». Частину благодійних внесків було перераховано на потреби ЗСУ.

Викладачка дівчинки Наталія Кременюк каже, що її вихованка всього досягає своєю працьовитістю, а концертмейстер Жанна Алікіна додає, що вправність та цілеспрямованість – її найсильніші якості.

«Діана творча, комунікабельна, весела дитина. Вона дуже любить співати та малювати, але її найбільше захоплення – це гра на скрипці. Вона вкладає всю свою душу і серце у творчість», – говорить викладачка відділу струнно-смичкових інструментів ВДМШ №2 Наталія Кременюк.

Музикою дівчинка почала займатися у п’ятирічному віці й досі із завзятістю ставиться до навчання та виступів. Діана переконана, попереду на неї чекає ще чимало перемог. Наразі вона разом із викладачкою працює над новими творами та концертною програмою.

Попередня публікаціяВеломарафон, концерти, виставки та екскурсії, куди піти на вікенд у Вінниці
Наступна публікаціяУ Вінниці запрошують на тренінги з проєктного менеджменту та пошуку донорських структур