Два ДТП з понівеченими автівками стались недільного ранку на Вінниччині, біля Вороновиці та біля села Кудлаї. В обох випадках водіїв діставали з автомобілів рятувальники за допомогою спецінструментів.

Про це повідомляють в ДСНС Вінниччини.

В неділю, 30 жовтня о 9:06, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля села Кудлаї Немирівської територіальної громади виникла дорожньо-транспортна пригода.

Прибувши до місця події, рятувальників повідомили, що внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів в салоні одного із них заблоковано водія. Бійці ДСНС

За допомогою спецінструменту потерпілу 37-річну водійку деблокували з понівеченого автомобіля та передали її разом із 30-річною пасажиркою працівникам екстреної медичної допомоги.

Вже о 9:28 надзвичайників повідомили про ще одну автотрощу, що сталася неподалік с.Вороновиці Вінницького району.

Прибувши на виклик, рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента деблокували з салону легковика – ВАЗ 2109 85-річного водія, який внаслідок автопригоди отримав травми несумісні з життям.

Обставини даних подій наразі встановлюються фахівцями Нацполіції.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося дев’ять чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.

Попередня публікаціяБарський спитзавод викупив власник Немирівського спиртзаводу
Наступна публікаціяНа Вінниччині екоінспекція виявила стихійне звалище медичних відходів