Вінничанам та ВПО влаштують декілька тренінгів щодо пошуку роботи, написання резюме, підготовки до співбесід та опанування нового фаху.

Через війну багато українців втратили роботу й для того, щоб допомогти їм підготуватися до пошуку нового місця працевлаштування, у Вінниці у листопаді організують декілька тематичних тренінгів. Влаштовує їх КП «Інститут розвитку міст» у рамках впровадження Інтеркультурної Стратегії Вінницької міської територіальної громади. Зараз потрібно – щоб економіка не зупинялась. Тільки так громада матиме змогу підтримати своїх мешканців і наші Збройні Сили.

На тренінгу «Пошук роботи: без чого не обійтись» HR-експертки та кар’єрні консультантки Ірина Галузінська та Анастасія Столярик розкажуть, що варто врахувати при пошуках роботи, що таке CV, адаптуватись під ринок праці тощо.

Тренінг відбудеться 5 листопада з 10:00 до 13:00 у «Veteran Hub» за адресою вул. Славетна (8-го Березня), 29.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/4CLqiXFDYdbERzCd6

Спробувати опанувати нову професію можна буде на тренінгу з перукарської справи. Його проводитиме Тетяна Кондратюк, яка розповість про особливості цієї професії, допоможе дізнатися про теоретичні аспекти моделювання зачісок, проведе майстер-клас з плетіння кіс та індивідуальні консультації для учасників та учасниць тренінгу.

Захід відбудеться 6 листопада з 10:00 до 13:00 у МЦ «Квадрат» за адресою вул. Театральна, 15. Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/LNKxUdZKK8zAxKRy7

Для тих, хто полюбляє створювати графічні проєкти, розв’язувати технічні задачі та уважні до деталей проведуть лекцію «Екскурс в IT». Лекція розрахована на осіб віком від 15 до 50 років. Проводитиме її Сергій Федосєєв, допоможе визначити сильні сторони та допоможе скоординувати природний талант у творче русло у галузі інформаційних технологій.

Захід відбудеться 11 листопада о 15:00 у хабі «Місто змістів» за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна).

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/CfpbNDsfmjZEm7YG7.

Участь у тренінгах безоплатна. Всі приміщення також мають укриття у будівлі, або поряд із місцем проведення заходу.

Заходи відбудуться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Попередня публікаціяУ Вінниці відкритий збір коштів на прилад нічного бачення для захисника «Азовсталі»
Наступна публікаціяУ Вінниці встановлять правила користування електросамокатами