Сьогодні, 28 жовтня, у Вінниці відбулась 26 чергова сесія міськради. На початку сесії, про складення повноважень, за сімейними обставинами, депутаткою Маргаритою Юрчак, об’явила Ірина Борзова.

На сьогоднішній сесії проголосували 36 питань порядку денного. Усі проекти рішень підтримали.

Отже, що цікавого сьогодні проголосували.

Звільнили від оподаткування на нерухомість підприємців, чиє майно було пошкоджено внаслідок російської агресії

Пільга стосується юридичних та фізичних осіб, об’єкти яких постраждали внаслідок ракетних ударів.

Для її отримання треба подати у ГУ ДСНС у Вінницькій області довідку про визнання таких осіб постраждалими внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру.

Довідку видає комісія з обстеження будівель та споруд, яка була створена рішенням виконавчого комітету Вінницької міської ради від 15.07.22 р.

Дана пільга діятиме протягом 2023 року.

Затвердили результати конкурсу з вибору керівної компанії Вінницького індустріального парку

Переможцем визначили товариство з обмеженою відповідальністю U PARKS. Компанія-переможець планує створити інноваційний проєкт у харчовій промисловості на базі індустріального парку.

Виділили кошти на капремонт укриттів у 9 садочках та 15 школах

Кошти виділяються на капітальний ремонт укриттів у 9 дитячих садочках та 15 школах Вінницької громади. Завдяки виділеним коштам планують покращити стан укриттів в ДНЗ №1, 14, 21, 26, 45, 50, 72, 74, 75. А також в школах – №1, 2, 4, 6, 10, 15, 18, 19, 22, 29, 31, 32, 35, Вінницько-Хутірський ліцей Вінницького району Вінницької області та «Вінницька спеціалізована школа для дітей з порушенням інтелектуального розвитку».

Вирішили придбати військових облігацій на 300 мільйонів

За рахунок тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету Вінницької міської територіальної громади вирішили придбати державні цінні папери – військові облігації на суму в 300 млн грн зі строком обігу до одного року.

Приймали також рішення про внесення змін до вже прийнятих рішень, але проаналізувати їх не можливо, через брак інформації.

Попередня публікаціяІгрові автомати в Україні
Наступна публікаціяУ ліцей в Мурафській громаді привезли подарунки