Міська дитячо-юнацька спортивна школа №2 запрошує вінничан на заняття в секцію спортивної радіопеленгації

Набір у секцію проводить тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2, Майстер спорту України Богдан Войцехівський. Запрошуються діти віком від 10 років. Тренування безкоштовні.

Богдан Войцехівський – провідний спортсмен відділення радіоспорту міської дитячо-юнацької спортивної школи №2, Майстер спорту України, переможець та призер чемпіонатів України, Європи та Світу.

Розпочав займатись радіоспортом у 13 років, відтоді, як познайомився з викладачем МДЮСШ №2, Заслуженим тренером України Сергієм Зеленським, який розвинув у нього хист та талант радіоорієнтування. Цього року Богдан виступав у складі збірної команди України на Чемпіонаті Європи зі спортивного радіоорієнтування та здобув «бронзу».

«Фішка радіопеленгації – ти з компасом і картою маєш знайти контрольні пункти в лісі. По звуку радіопередавача спортсмен має знайти контрольні пункти – «лисиці». Залишається застосувати свої знання по топографії та уміння орієнтуватися на місцевості, чим швидше ти впораєшся, тим краще», – говорить тренер секції спортивної радіопеленгації МДЮСШ №2 Богдан Войцехівський.

Тренер наголошує, що під час систематичних тренувань здійснюється розвиток фізичних якостей, логічного та критичного мислення, тренування проходять на свіжому повітрі.

Також радіопеленгація – це професійний вид спорту.

Для запису на секцію радіопеленгації вінничани можуть звертатися за телефоном: 0965652086.

Попередня публікаціяООН: Під час вторгнення РФ в Україну МХП надала всебічну підтримку державі і українцям
Наступна публікаціяВід сьогодні в маршрутках та автобусах Вінниччини заборонено включати музику