Вінницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді міського суду. Підозрюваній, яка хотіла продати гуманітарку, обрали запобіжний захід – тримання під вартою з визначенням понад 200 тисяч гривень застави.

Про це повідомляє Віта ТБ.

Адвокат у своїй апеляційній скарзі, зокрема, доводив, що майно, яке вилучили за місцем роботи його підзахисної, не є гуманітарною допомогою, продавати його ніхто не планував, а мали передати одній з громадських організацій.

Прокурор же повідомив, що керівник громадської організації навіть не знайомий із підозрюваною. Як припускає слідство, жінка мала намір реалізувати товари гуманітарної допомоги приблизно на пів мільйона гривень, – повідомляє Вінницький апеляційний суд.

Продавати жінка хотіла кровоспинні турнікети, медичні засоби та медикаменти. Оголошення про їх реалізацію розміщувала на сайті “ОЛХ” та в “Інстаграмі”. Нині 25-річна вінничанка – на волі, оскільки заставу сплатила.

Попередня публікаціяУ Вінниці молодь запрошують до участі в інтерактивній мандрівці Україною
Наступна публікаціяПоліцейські затримали співучасника двох умисних вбивств, вчинених на території Вінницької та Київської областей