У Подільському зоопарку планують побудувати нові вольєри для, евакуйованих з одеського зоопарку, тигриці Лізи та ягура Джекі. Долучитись до створення домівок для тварин запрошують вінничан.

Про це повідомляє сайт Вінниця. іnfo з посиланням на Подільський зоопарк.

Наразі тварини живуть у старих вольєрах.

«На даний час проведено державну експертизу об’єкта будівництва, а також укладено договір із замовником будівництва. Роботи проводимо за власні кошти ВП Подільський зоопарк та ВОКСЛП «Віноблагроліс». Будуємо два вольєри одночасно – для тигриці і для ягуара.

Для ягуара – із теплим зимівником, бо він теплолюбна тварина. Вже збудовано металобетонну конструкцію зовнішньої огорожі вольєрів, металобетонні конструкції басейнів. Наразі триває будівництво бомбосховища під вольєрами. Залишається провести роботи з оздоблення вольєрів, встановити опалення, а також забезпечити вольєри системою водопостачання та водовідведення», – розповів директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Обсяг робіт великий. Тому адміністрація зоопарку запрошує вінничан підтримати ініціативу та допомогти із будівництвом вольєрів.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці центри розміщення ВПО отримали від меценатів 100 нових ліжок, пральні машини та холодильники
Наступна публікаціяВінничан запрошують послухати уривки з книги «Пальто мадам Гройсман» в проекті Вінницька звукова книга