Мистецьке об’єднання «ПЛАЙ» у партнерстві з Future Development Agency, а також з Громадською спілкою «Мережа ОГС «Місто Змістів» розпочинає роботу антикризового ХАБу у Вінниці на базі мистецького простору ПІЧ.

Новий проєкт антикризового хабу «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» відбудеться у період вересень-грудень 2022 року. Він має на меті допомогти релокованим громадським організаціям та активістам підсилити і перезапустити свою діяльність, продовжити робити важливі соціальні проекти у громаді. Антикризовий хаб – це місток для нетворкінгу, розвитку партнерства між громадським сектором та активістами, місцевим бізнесом і органами місцевої влади.

Організатори запрошують внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України та представників релокованих громадських організацій та благодійних фондів до участі у проекті.

Для реєстрації необхідно заповнити анкету, включно до 7 жовтня 2022 року.

Реєстрація проводиться за посиланням: https://cutt.ly/wVGLXNr

Відібрані учасники отримують повідомлення 9 жовтня на вказану електронну адресу. Кількість місць обмежена.

В рамках проєкту учасники безоплатно отримають:

консультаційну допомогу щодо юридичних питань, реєстрації громадської/благодійної організації;

доступ до коворкінгу для роботи команди неприбуткової організації у мистецькому просторі “ПІЧ”;

стратегічні сесії з досвідченими тренерами для планування своєї подальшої діяльності;

доступ до освітніх подій для розробки фандрейзингової стратегії, спільних соціальних проєктів;

участь у культурних подіях для відпочинку, дружби і взаємодії з іншими активістами та локальними організаціями у Вінниці.

Організатор проєкту – ГО «Мистецьке об’єднання «ПЛАЙ». Партнери проєкту: Future development agency, Мережа ОГС «Місто Змістів», Вінницька міська рада, Радіо «Місто над Бугом», Інформаційний портал «VEЖА».

Проєкт «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» організовано громадською організацією «Мистецьке об’єднання «ПЛАЙ» у рамках програми «Створення антикризових хабів для ОГС», що впроваджується ІСАР Єднання за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині майже чверть населення у віці старшому за працездатний
Наступна публікаціяХто має право на отримання пільг на оплату послуг ЖКГ та як їх оформити у Вінниці