Вперше хлопець прийшов зі своєю колекцією туристичного спорядження, помічного у польових умовах – вона давно на передовій. Приносить Лука у штаб продукти для бійців.

Щоб мати можливість це робити – крім того, що навчається, влаштувався на роботу. Частина його зарплати має цільове призначення: для фронту, задля перемоги. Нещодавно хлопець знову передав військовим «гарний ніштяк», за що вони прислали йому колективну відеоподяку.

 

Патріотичну роботу Луки Ганджі в Ладижинському Гуманітарному штабі прокоментував куратор цього волонтерського осередку, народний депутат Микола Кучер.

«Своїм громадянським обов’язком вважає ладижинець Лука Ганжа допомогу армії. Робить це із завидною постійністю, тому є частим гостем нашого Гуманітарного штабу в Ладижині, який майже щотижня відправляє гостинці захисникам нашого спокою.
Дякуємо тобі, Лука, за твій правильний патріотизм, за високий рівень самосвідомості і відмінний приклад для молоді», – зазначив Микола Кучер. 

Попередня публікаціяВінницькі танцюристи з «Грації» вибороли низку нагород на Всеукраїнському танцювальному турнірі «Volyn Dance Festival» 2022
Наступна публікаціяНа Вінниччині вшановують пам’ять жертв нацизму