Це 57 поліцейська станція на Вінниччині та друга у Ямпільській територіальній громаді, яка розпочала свою роботу в межах реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Капітан поліції Сергій Трубач – шериф громади, отримав службовий автомобіль придбаний Національною поліцією України.

Поліцейська станція у селі Северинівка обслуговуватиме 5 сіл, де проживає понад 6 тисяч людей. Приміщення станції обладнане всім необхідним для якісної роботи офіцера громади.

21 вересня на відкритті станції були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, очільник міської територіальної громади Сергій Гаджук та місцеві мешканці.

Меморандум про співпрацю поліції з громадою підписано ще на початку лютого, але реалізацію його зобов’язань через воєнні дії в Україні довелось відтермінувати.

З відкриттям станції покращиться якість надання поліцейських послуг мешканцям Ямпільської територіальної громади. Тут працюватиме досвідчений поліцейський офіцер громади капітан поліції Сергій Трубач, який успішно закінчив навчання ще у 2021 році.

Поліцейські Вінниччини продовжують працювати в посиленому режимі, оберігати та захищати громадян. Безпека — це основне завдання в роботі поліції, а відкрита станція та служба офіцера громади, без сумніву, буде важливим елементом для її забезпечення. Щиро вдячний громаді за підтримку наших ініціатив та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», – сказав Іван Іщенко, вручаючи Подяку Головного управління НП очільнику Ямпільської міської територіальної громади.

Такі ж Подяки за співпрацю вручено секретареві Ямпільської міської ради Вадиму Семенюку та директорові комунального підприємства «Ямпільське міське господарство» Ямпільської міської ради Михайлу Франку.

Станція знаходиться за адресою: Могилів-Подільський район, с. Северинівка, вул. Центральна, 17.

Попередня публікаціяУВКБ ООН будуватиме житло для ВПО у Вінниці
Наступна публікаціяОдин із звільнених азовців парамедик з Вінниччини Назарій Гринцевич