Вже у прийдешню суботу, 24 вересня відбудеться онлайн концерт Очеретяного кота. Під час концерту збиратимуть донейти для Повітряних сил ЗСУ, а також ймовірно підключатимуться військові. Початок о 20.00 годині.

«Для нас усіх літо було важке і спекотне. Ми мали нагоду проїхатись з благодійними концертами Литвою, Польщею і навіть Грузією. Ми співали українських пісень, дякували за підтримку, спілкувалися, розповідали про війну в Україні і збирали кошти на аеронавігаційний прилад Garmin Aera для наших військових пілотів», – йдеться в анонсі гурту Очеретяний кіт.

Онлайн концерт, який відбудеться за інформаційної і технічної підтримки @NGO Plai @ПіЧ @КУТ @Crystal Sound @Javelin Recordings та буде направлений на збір коштів для забезпечення необхідними технічними засобами Повітряних Сил ЗСУ.

«Якщо все складеться, як заплановано, то до нас наживо під’єднаються наші друзі військові прямо з місця їхньої дислокації і ми зможемо поспілкуватися і подякувати їм за мужність і підтримати їх нашою піснею.
Тож вмикайтеся 24/09 о 20:00, будьте з нами, підтримуйте наших захисників, донейтіть і насолоджуйтесь українською піснею!
Наближаємо нашу спільну Перемогу разом!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!» – йдеться в анонсі.

Попередня публікаціяНа перехресті вулиць Келецької та Барського шосе змінили організацію дорожнього руху
Наступна публікаціяУ Вінниці містянам з соціально вразливих груп видають набори з гуманітарною допомогою від ЮНІСЕФ та польської Fundacja Biedronki