У Вінниці, в самому центрі міста, відкрили експозицію фоторобіт «Обличчя логістики ЗСУ». Вона створена в межах кампанії «Вірю в Збройні Сили України» для комунікації із суспільством, аби громадяни бачили на рівні документального сприйняття, який внесок у перемогу України роблять військові логісти.

Виставку організовано однією з військових частин Вінниччини за підтримки Вінницької міської ради та департаменту культури міської ради. Мета проєкту – донести до громадянського суспільства значення роботи Сил логістики Збройних Сил України, демонстрація підтримки українського війська членами сімей військовослужбовців та зміцнення віри в перемогу над російським загарбником.

На 38 авторських світлинах закарбовані промовисті миттєвості повсякденної праці військовослужбовців і працівників ЗСУ підрозділів Командування Сил Логістики Збройних Сил України. На фото майстри з логістики двигунів, слюсарі-ремонтники, комплектувальники, електрогазозварювальники, токарі, муляри, швачки та інші фахівці, їхні емоції в момент роботи над технікою, що згодом повернеться у бойовий стрій на допомогу військовим.

Упродовж двох місяців троє фотохудожників збирали фото та відеоматеріали у військових частинах різних регіонів, які виконують логістичні завдання для потреб ЗСУ, тобто ремонт, відновлення озброєння військової техніки. Власне, це суб’єктивний авторський погляд і авторське бачення того, хто такі логісти.

Раніше фотовиставка з успіхом експонувалася у Київському метрополітені та у місті Житомирі. Документальне сприйняття – дає суспільству чітке розуміння внеску логістів у загальну справу Збройних Сил України у війні з росією.

Творці «Фотовиставки обличчя логістики ЗСУ» зробили її на волонтерських засадах, на безоплатній основі, бо вірять в ЗСУ, вірять в сталеву міць і непохитну волю нашого народу, вірять в Україну і прийдешню її ПЕРЕМОГУ у війні з російськими загарбниками.

«Я схиляюся перед нашими ЗСУ. Надзвичайно важливо, що ми їм можемо у тилу допомогти. Ця виставка – це демонстрація нашої консолідації суспільства», – говорить вінничанин Леонід Андрійович.

На світлинах розкрито промовисті й повсякденні миттєвості діяльності військовослужбовців військових частин і підрозділів Командування Сил логістики ЗСУ.

«За понад 200 днів війни у Вінниці було багато різних виставок, фотоочерків та зустрічей. Зокрема ця фотовиставка просто неба підкреслює свою важливість та важливість віри у Збройні Сили України», – говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Фотовиставка «Обличчя логістики ЗСУ» діятиме до 19 вересня.

 

Попередня публікаціяБлагодійний Фонд “МХП-Громаді” збільшив бюджет конкурсу мікрогрантів до 8,2 мільйонів. Серед переможців 25 учасників з Вінниччини
Наступна публікаціяПрезидент відзначив вінничанина Важу Даіаурі орденом «За заслуги» ІІІ ступеня