8 вересня, в Ладижинському коледжі відбулося відкриття сучасної аудиторії в Ладижинському коледжі, яка створена за сприяння компанії МХП.

Основна мета: зменшити розрив між теоретичними знаннями та їх практичним застосуванням. Підготовка молодих спеціалістів нового формату під потреби бізнесу, які володіють універсальними знаннями.

Аудиторія оснащена обладнанням, яке використовує філія «Птахокомплекс» та філія «Переробний комплекс» ТОВ Вінницька птахофабрика.

«Ладижинська громада стрімко розвивається разом з МХП, і цей розвиток неможливий без тісної взаємодії бізнесу та освіти. Саме дуальна освіта створює професійних, кваліфікованих фахівців для МХП та України в цілому» – сказав Юрій Мельник, заступник Голови правління МХП.

По завершенню презентації навчального класу був підписаний меморандум про співпрацю президентом ВНАУ Григорієм Калетніком та заступником Голови правління МХП Юрієм Мельником.

«Ми впевнені, що за такими проєктами майбутнє. Майбутнє, в якому український бізнес успішно розвивається, а студенти мають можливість навчатись та працювати в МХП», – зазначили у ВАТ «Вінницька птахофабрика».

Попередня публікаціяТисяча трояндових кущів, шпага та вишитий портрет. Вінницький музей Миколи Пирогова отримав подарунки до 75-річчя
Наступна публікаціяНа Вінниччині в релігійній споруді знайшли антиукраїнську літературу