Батько та син з родини Аширових захищають країну від російських окупантів, а дітки з родини Лепех конструюють моделі військової техніки та вірять в перемогу Збройних сил України – 1 вересня народний депутат України Ірина Борзова завітала у Жмеринці до будинків сімейного типу, у яких діти знайшли свої нові родини.

Про це повідомляє сайт Жмеринка.City.

Цього дня сім’ї отримали гуманітарну допомогу та розповіли про те, як їм живеться.

Батько та син – на війні, а мати разом доньками вишивають вишиванки і з нетерпінням чекають на День Перемоги

В родині Аширових 9 прийомних діток, а їх батько разом з 19-річним сином захищають Україну від російських окупантів. Мати Алла Борисівна розповідає, що вся родина безмежно пишається своїми захисниками та чекають їх вдома з Перемогою.

Голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова наголосила, що потрібно мати велику сміливість, щоб піти захищати рідну землю навіть тоді, коли Закон дозволяє тобі залишитися вдома та побажала якнайшвидшого повернення захисників до рідної домівки.

Діти з родини Аширових поділилися з Іриною Наумівною планами на майбутнє, розповіли, чим люблять займатися у вільний час, а також разом з гостями заспівали «Ой у лузі червона калина».

Алла Аширова показала гостям власноруч зроблені дітками фотоальбоми, де вони зберігають фото зі сімейних свят та відпочинків, а також розповіла, що вони разом з доньками вишивають вишиванки і з нетерпінням чекають на День Перемоги, щоб їх одягти.

Конструюють моделі танків та власноруч вирощують овочі

В родині Лепех проживає 8 діток. Батьки Микола Григорович та Галина Іванівна розповідають, що всі вони дуже працьовиті та дружні. Дехто власноруч конструює моделі танків, інші – самостійно вирощують овочі.

В родині Лепех вже не один рік саджають грядку у формі сонечка, в якому кожен промінчик – це окрема грядка для кожного овочу.

Цього дня всіх гостей родина пригощала власноруч вирощеним кавуном та в приємній розмові ділилася успіхами своїх дітей.

Діти провели для Ірини Наумівни справжню екскурсію домівкою, де кожен показував власну кімнату – ні одна з яких не була схожа на попередню, адже кожен прикрасив її своїми улюбленими речами, малюнками та власними виробами.

«Так хочеться вже у вересневе тепле чорне море в Криму, Херсонського кавуна, Кримськотатарського чебурека і пахлави медової. Віримо в перемогу. Віримо в майбутнє дітей у мирній, сильній, незалежній Україні», – акцентувала голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова.

Автор: Фото Жмеринка.City

Попередня публікаціяУ Вінниці з родинами загиблих під час ракетного теракту обговорили створення місця пам’яті на площі Перемоги
Наступна публікаціяМодульне містечко чи допомога від держави, який вибір буде для ВПО у Вінниці