Будівництво нового ТЦ у Вінниці біля Центрального ринку, ще не розпочалось. Рік тому забудову великого Торгового центру, з підземним паркінгом, мала почати фірма «АВМ Агроінвест». Але будівництво наразі не почалось. На паркані встановленому забудовниками є яскраві картинки майбутнього ТЦ. Але наразі, крім телефону відділу продажів, нічого не працює.

Журналісти видання Vinnytsia Press Point спробували налагодити комунікацію за зазначеним номером, щоб дізнатись про те коли розпочнуть будівництво, скільки коштуватиме метр площі, та яка площа забудови взагалі запланована. Але комунікація з журналістами керівництва проекту не відбулась.

Проте в інформаційному відділі, номер якого зазначений на паркані, нам повідомили, що ймовірно будівництво таки розпочнеться вже наприкінці серпня.

Договори з потенційними інвесторами іще не укладають, але орієнтовна ціна квадратного метра планується від 2 тисяч доларів.

Торговельний центр матиме три поверхи та підземну парковку.

Тим часом за повідомленням телеграм каналу “Воєнна Арена Вінниччини”, підприємці з Центрального ринку Вінниці надіслали нашій редакції фотокопії звернення до народних депутатів, голови військової адміністрації Вінниччини та міського голови, в якому вони просять зберегти «Центральний ринок» і скасувати рішення про будівництво ще одного торговельного центра прямо перед фасадом ринку.

Підприємці стверджують що на сьогодні зібрано вже понад 800 підписів, а фактичним власником майбутнього ТЦ є чинний мер Вінниці Сергій Моргунов, приватним структурам якого належить зазначена земельна ділянка.

Як повідомляли раніше журналісти ресурсу deputaty.in.ua, 5 липня 2021 року фірма “АВМ Агроінвест” оформила земельну ділянку перед Центральним ринком. Виконком Вінницької міськради своїм рішенням від 8 липня 2021 року № 1671 надав ТОВ «АВМ АГРОІНВЕСТ» вихідні дані – містобудівні умови та обмеження на проєктування торговельного центру з підземним паркінгом по проспекту Коцюбинського, б/н в місті Вінниці.

Про це рік тому повідомляв ресурс POLITIKA з посиланням на deputaty.in.ua.

ТОВ “АВМ АГРОІНВЕСТ”, яка будуватиме черговий торговий центр перед Центральним ринком, створена – у квітні 2021 року. Її статутний капітал 100 тисяч гривень. Засновниками ТОВ “АВМ Агроінвест”, відповідно до даних аналітичної системи Youcontrol, є двоє фізичних осіб – Людмила Варганова і Микола Цендра.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці безкоштовно проведуть тренінги та воркшопи «Турбота про себе – це…»
Наступна публікаціяВінницький нацгвардієць малює українських митців зі зброєю