Вчора, 4 серпня, на Вінниччині розпочали роботу три поліцейських станції, які обслуговуватимуть 22 населених пункти.

Про це повідомляють в поліції Вінниччини.

Нові поліцейські станції розпочали свою роботу у трьох населених пунктах Гайсинського району. У селах Лісниче та Красносілка Бершадської територіальної громади, а також в Ободівці Ободівської територіальної громади.

Відтепер допомагати і захищати громадян тут будуть поліцейські офіцери громади В’ячеслав Нагірняк, Ярослав Бухтій та Роман Рудик. Поліцейські вже не перший рік служить в лавах Національної поліції України.

Три станції обслуговуватимуть 22 населених пункти району, в яких мешкають понад 21 тисяча жителів.

Наявність поліцейської станції у громаді – це зручність як для місцевих жителів та правоохоронців, які постійно на території та добре знають реальний стан справ у населених пунктах.

Двом поліцейським офіцерам громад службові автомобілі Renault Duster, придбали Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України, а для офіцера поліцейської станції у с. Лісниче службовий автомобіль Haval придбано за кошти Бершадської територіальної громади.

 «На сьогодні на Вінниччині вже працюватиме 49 поліцейських станцій, 6 з яких розпочали свою роботу під час воєнного стану. На станціях є все необхідне для прийому громадян (зокрема з дітьми), для опрацювання інформації та підтримання зв’язку з підрозділом поліції», – зазначив керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко.

Поліцейські станції знаходиться за адресою: с. Красносілка, вул. Шкільна 1, в, с. Лісниче, вул. Перемоги 1/7 та с. Ободівка, вул. Дружби 2.

     

Попередня публікаціяОсобливості ставок на спорт в букмекерській конторі Фавбет
Наступна публікаціяУ Вінниці щосуботи відбуваються студії з швидкого малювання людей з натури. Відео