Прокурором Могилів-Подільської окружної прокуратури погоджено письмове повідомлення про підозру жителю м. Києва за надання неправомірної вигоди прикордоннику при спробі незаконного перетину державного кордону.

Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру 27-річному жителю м. Києва у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Слідством установлено, що правопорушник з метою перетину державного кордону України під час проходження прикордонного контролю пред`явив відповідні документи працівникам Державної прикордонної служби України.

Отримавши законну відмову у перетині кордону чоловік мав на меті перетнути державний кордон України за будь-яких обставин, після чого надав посадовцю прикордонної служби грошові кошти в сумі 2000 доларів США, як «винагороду» за безперешкодний перетин державного кордону України.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 4 років.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Попередня публікаціяУ Вінниці патрульні виявили нетверезого водія маршрутки
Наступна публікаціяЯк отримати одноразову допомогу постраждалим від ракетної атаки. Перелік документів