Від самого початку війни в Україні не втомлюються допомагати українцям благодійники з Німеччини та Польщі. Спільно з вінницькими благодійниками вони об’єднались у спільній меті допомогти людям, військовим, лікарям, дітям.

Сотні тон вантажів рушають в Україну з харчовими продуктами, ліками, одягом, медобладнанням, спецзасобами. В Україні їх розподіляють у самі гарячі точки, роздають допомогу переселенцям, відправляють військовим. Завдяки благодійникам з’являється нове обладнання у лікарнях та нові автівки у військових і це далеко не повний перелік справ за які вінничани дякують партнерам у Польщі та Німеччині.

«Дякую польським, італійським, швейцарським, німецьким партнерам, зокрема й з української діаспори, які готові надавати гуманітарну допомогу і співпрацювати з нами у різних сферах, щоб підтримати Україну, наші ЗСУ. Завдяки нашим новим друзям, ми уже передали на одну з військових частин мікроавтобус, медикаменти, продукти харчування, а також тепловізори! Працюємо далі…», – каже вінничанин Сергій Кудлаєнко.

За словами співзасновника Благодійного фонду «UA» Сергія Кудлаєнка, вже є домовленість про доставлення таких ліків, як інсулін перша партія доставлена з Німеччини в Україну і на цьому тижні поступить в лікарні.

Допомога від друзів з Німеччини

Допомога від друзів з Польщі

Гуманітарна допомога на Харків

Вантажі для медиків та захисників

  

Попередня публікаціяНа комісії в Облраді підтримали перейменування Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені К. А. Тімірязєва
Наступна публікаціяБонусна екскурсія. У Вінницькому планетарії започаткували «Космічну програму»