Вінницькі спортсмени вибороли низку нагород на змаганнях зі спортивної радіопеленгації у Болгарії

Днями у Болгарському сонячному місті Кітен проходили змагання зі спортивної радіопеленгації – 15-й Чемпіонат Балканських країн та Кубок Чорного моря.

Спортсмени змагалися у чотирьох вправах. До складу збірної команди України увійшли троє вихованців Вінницької МДЮСШ №2 та їхній тренер, які продемонстрували свої вміння, навички, талант та досягли високих результатів.

Так, Артем Степаніщев серед юніорів завоював два золота, а серед елітної дорослої категорії – бронзу. Богдан Філоненко – серед юнаків виборов одну золоту та одну бронзову медалі, а серед юніорів – дві срібні. Станіслав Березовський – серед юнаків здобув дві бронзові медалі. Відзначився також і їхній тренер – Заслужений тренер України Сергій Зеленський. Серед ветеранів він завоював дві золоті та дві бронзові медалі.

Зазначимо, що перед змаганнями спортсмени виконали колосальну підготовку щодо техніки і тактики, а ще перед цим були перемоги у Румунії.

«Наші вихованці досягають високих результатів на змаганнях європейського та світових рівнях. Артем тренується з 2018 року та вже майстер спорту України, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів міста, області, України, Чемпіон Світу серед юнаків до 14 років. Богдан та Станіслав у МДЮСШ №2 з 2020 року, вони переможці та призери міських та обласних змагань. Радіопеленгація сприяє розвитку інтелектуальних та фізичних вмінь у дітей, а також має оздоровчий вплив, адже змагання зазвичай проводяться на свіжому повітрі», – говорить виконувачка обов’язків директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

Вінничани, які мають бажання займатися спортивною радіопеленгацією, можуть звертатися у МДЮСШ №2 за адресою: Узвіз Бузький, 33, тел. 67-36-86. Крім того, у школі культивують і інші види спорту: веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».

Попередня публікаціяУ Вінниці та області оголосили штормове попередження
Наступна публікаціяВ Музеї Вінниці відбудеться презентація книги «Проповіді протоієрея і кавалера Василія Гречулевича»