На сьогодні у Вінниці та області синоптики прогнозують складні погодні умови. Очікується гроза, сильний вітер, місцями шквали сягатимуть 15-20 м/с. Оголошено перший рівень небезпечності – «жовтий». Про це повідомили у «Цілодобовій варті».

Тим часом, комунальні служби міста працюють злагоджено та виконують планові завдання.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає: «Ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» ліквідовуватимуть наслідки пошкоджень мереж за такими адресами: вул. Винниченка, 5, вул. М. Шимка, 34, вул. Келецька, 39, вул. Р. Скалецького, 4, вул. Петрусенка, 20, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 4. Послугу з холодного водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт».

А працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» сьогодні відновлюють гаряче водопостачання до будинків №4 на вул. Шевченка та №34 на вул. Шмідта. Причина відключень – тимчасова зупинка котелень для проведення планових ремонтів.

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його бригади працюватимуть на вулицях Пирогова, Корольова,пров. Корольова, О. Гончара, О. Антонова, Агрономічна, Святошинська, Веселкова, Щаслива, Помаранчева та у дачному кооперативі «Комунальник». У час проведення робіт можливі тимчасові відключення світла.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Попередня публікаціяПоліцейські Вінниччини затримали двох в’язнів втікачів
Наступна публікаціяВінницькі спортсмени вибороли низку нагород на змаганнях зі спортивної радіопеленгації у Болгарії