З 22 червня на Староміському мості та перехресті біля нього буде змінений рух приватного транспорту. Водіїв просять звернути на це увагу

Розпочинається другий етап реконструкції перехрестя вул. Князів Коріатовичів – вул. Миколая Оводова. Це один з найважливіших транспортних вузлів міста, який водночас є одним із найбільш завантажених. В результаті реконструкції перехрестя стане інклюзивним та більш безпечним. Тут зроблять острівці безпеки, покращиться взаємна видимість водіїв та пішоходів. У зв’язку з роботами буде тимчасово змінено рух приватного транспорту. Громадський транспорт курсуватиме без змін.

Для безпеки дорожнього руху під час проведення робіт, на кількох ділянках перекриють рух приватного транспорту. А саме, на вул. 8 Березня в обох напрямках від перехрестя з вул. Коріатовичів до перехрестя з вул. Гліба Успенського (Староміський міст). Також на вул. Князів Коріатовичів в обох напрямках від перехрестя з вул. Владислава Городецького до перехрестя з вул. Миколи Оводова. У разі технічної можливості під час проведення робіт, буде запроваджуватися реверсний рух, для зменшення транспортного навантаження на перехресті. Перекриття діятиме до 6 липня.

Рух громадського транспорту через перехрестя вулиць Миколи Оводова та Князів Коріатовичів залишиться без змін.

“У ході капітального ремонту ми плануємо облаштувати круговий рух. Перехрестя вулиць оновиться відповідно до стандартів, які вже не перший рік застосовують при реконструкції доріг: зручність інфраструктури, безпека, якість виконання робіт. Тут облаштуємо зливову каналізацію, футляри для перенесення мереж в підземну каналізацію та влаштування зовнішнього освітлення з сучасними LED-ліхтарями”, – сказав директор департаменту комунального господарства ВМР Юрій Семенюк.

На період перекриття руху на вулицях 8 Березня та Князів Коріатовичів, рух приватного автотранспорту організували в об’їзд по вулицях Соборній, Владислава Городецького, Монастирській, Міліційній, Гліба Успенського, Данила Нечая.

“Щоб забезпечити безперешкодний проїзд громадського транспорту через це перехрестя, Вінницька транспортна компанія забезпечить чергування ревізорів служби безпеки руху. Крім того, на ділянці будуть розміщені відповідні інформаційні панно, дорожні знаки та технічні засоби організації руху”, – сказав в.о. директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Андрій Сорокін.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться квест «У пошуках втраченої Конституції»
Наступна публікаціяДеколонізація. У Вінниці винесли на обговорення 78 назв топонімів