Групу MОN створили 20 лютого 2022 року – Гліб, Катя Зельгіни та Ліна-Марія Шлапак, митці широкого виражального спектра, який включає візуальні, вербальні, пластичні можливості створення образу, що притаманне загалом концептуальному напряму мистецтва.

Виставка «Відповідь» – це збірка проєктів, створених під час війни. Представлені експозиційні версії перфомансів PEOPLE KILL, PEOPLE HEAL та ЗАГОЛОВОК, відеопроекту YADRO.

“Наразі, коли ми познайомилися з пропозицією молодих вінницьких митців з групи M?N зробити виставку плакатів на тему переживань людей під час війни, виникла дещо несподівана ідея розмістити її у наших поки що порожніх залах.
У хронологічну структуру музею ввійшов трепет сердець наших сучасників, а думки сьогодення отримали свою історичну основу”, – повідомили у музеї.
«Запитання – це початок діалогу. Запитання – це основа пошуку. Хороше запитання – таке, що рухає вперед. Хороше запитання із часом залишається актуальним, а відповіді на хороше запитання із часом змінюються.
Відповідь – це прояв думки, позиції. Відповідь допомагає осягнути невідоме. Відповідь може освітити шлях. Кожен з представлених проєктів – наша відповідь на війну…», – повідомили автори виставки.
Попередня публікаціяУ Жмеринці поліцейські затримали зловмисника за підозрою у нанесенні ножового поранення
Наступна публікаціяУ Вінниці створили історики – мистецький нарис «Мозаїки Вінниці»