Голова «Партії Вінничан» Микола Філонов

Голова «Партії Вінничан» Микола Філонов назвав неприйнятними спроби депутатів встановити надбавки керівникам обласних комунальних закладів, установ та організацій.

«Вимагаємо переглянути відповідне рішення, а кошти, які планували спрямувати на підвищення окладів комунальному начальству Вінниччини направити на посилення обороноздатності нашої області, забезпечити бійців з Вінницької області засобами захисту, літньою формою та іншими необхідними речами», – цитує заяву Філонова прес-служба партії на офіційній сторінці в соціальній мережі.

З усією повагою до головних лікарів, керівників інтернатів та інших спеціалізованих обласних установ, серед яких дуже багато порядних і фахових керівників, у такі важкі часи, коли в країні йде війна, коли волонтери і прості люди рахують останню копійку, і при цьому знаходять можливість допомагати ЗСУ та вимушеним переселенцям; коли з простих працівників, освітян, медпрацівників знімають надбавки, переводять на 0,5 ставки, затримують виплату коштів – намагання встановити надбавки керівникам є неприйнятним, – йдеться у повідомленні політичної сили.

Микола Філонов зазначив, що про потреби захисників знають не з чуток, позаяк діючі депутати місцевих рад від “Партії Вінничан” в перші дні війни пішли добровольцями на війну, на відміну від дуже багатьох своїх колег.

На останніх виборах обласними депутатами стали переважно заможні люди, які роздавали під час виборчої кампанії продуктові набори, але коли почалась війна – всі ці люди залишились у мирній Вінниччині.

Ми ніколи раніше про це не говорили та не повідомляли, але діючі депутати місцевих рад від “Партії Вінничан” в перші дні війни пішли добровольцями на війну, скільки серед добровольців наших друзів АТОшників, які балотувались в місцеві ради, але не були обрані – сказати взагалі важко. Але про все це ми докладно поговоримо потім. Після Перемоги України. Зараз будь-які чвари не на часі, як і сумнівні рішення депутатів», – зазначив голова “Партії Вінничан” Микола Філонов.

Нагадаємо, раніше у місцевих ЗМІ повідомили, що у Вінницькій облраді вирішили встановити надбавки керівникам обласних комунальних закладів, установ та організацій. Відповідний проєкт розпорядження вніс голова обласної ради Вячеслав Соколовий, фракція «Українська стратегія Гройсмана».

Проєкт розпорядження вже пройшов погодження на рівні постійних комісій обласної ради та очікує підпису голови.

Попередня публікаціяУ Вінниці асфальтують вулиці приватного сектору
Наступна публікаціяНа Вінниччині внаслідок аварії загинув водій автомобіля